farhangfun
welcom to weblog fun

گروه هکری Anonymous برخی از سایت های دولتی مصر را مورد حمله قرار داد.

حمله هکرها به سایت‌های دولتی مصر
 
 

 به دنبال ناآرامی های اخیر در مصر و پس از بازگشت اینترنت به این کشور، یک گروه هکری، سایت های دولتی این کشور را مورد حمله قرار داد. این گروه هکری موسوم به Anonymous، برخی از سایت های مهم مصر از جمه سایت وزارت کشور را مورد حمله هایی از نوع distributed denial of service - DDoS قرار داد.

سخنگوی این گروه هکری در مصاحبه با New York Times، هدف این گروه از این اقدام را همصدایی با مردم مصر اعلام کرده است. در این حمله، جملاتی در حمایت از مردم مصر خطاب به حسنی مبارک در این سایت ها درج شده است.

این گروه، ماه گذشته نیز بعضی از وبسایت های دولتی تونس و سایت بورس این کشور را مورد حمله قرار داده بود.

یکی دیگر از نمونه های حملات اینترنتی سیاسی در چند ماه اخیر، حمله به سایت های تراکنش الکترونیک پول از جمله Visa، MasterCard، Amazon و PayPal است. دلیل این حمله این بوده است که این سایت ها، مانع از واریز کمک های مالی دوست داران جولیان آسانژ، مؤسس سایت WikiLeaks در حمایت از او شده بودند. پس از دستگیری حمله کنندگان به این سایت ها توسط پلیس انگلیس، گرو هکری Anonymous، اقدام پلیس در دستگیری این افراد را محکوم کرده بود.

نظرات (0)
دو شنبه 16 / 11 / 1389برچسب:, :: 10:37 قبل از ظهر :: نويسنده : karimkhani

همان طور كه از قبل پيش بيني شده بود با واگذاري دو بلوك باقي مانده در آدرس‌هاي IPV۴ به مركز منطقه‌اي ثبت آدرس اينترنتي در منطقه آسيا – اقيانوسيه ديگر هيچ آدرس IP در نسخه چهارم براي واگذاري وجود ندارد.

آدرس‌هاي اينترنتي در IPV4 تمام شد
 


طي چند ماه آينده آدرس‌هاي باقيمانده توسط اين مراكز بين اپراتورها و عرضه‌كنندگان خدمات توزيع مي‌شود.

برخي معتقدند اين يكي از مهمترين رويدادها در تاريخ استفاده از اينترنت است.

توسعه تلفن‌هاي متصل به اينترنت، سيستم‌هاي قرائت گر الكترونيك و ساير تجهيزات باعث شده است كه روند كاهش آدرس‌هاي IPV۴ و متعاقبا روند استقبال از نسخه‌ بعدي آدرس‌هاي الكترويكي (IPV۶) تسريع يابد.

در اين نسخه جديد از يك سيستم مدرن شماره‌گذاري استفاده مي‌شود و ظرفيت بسيار بيشتري براي واگذاري آدرس‌هاي اينترنتي وجود دارد.

نظرات (0)
دو شنبه 16 / 11 / 1389برچسب:, :: 2:40 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

هکرها نيز به پايان طراحی يک نرم‌افزار جديد نزديک شده‌اند که به وسيله آن می‌توان هر لپ‌تاپ ساده‌ای را به يک روتر ارزان‌قيمت برای اتصال به اينترنت بدل کرد.


در پي قطع شبکه اينترنت از سوي توسط دولت مصر، و به دنبال ارائه سرويس ويژه گوگل براي کاربران مصری، اکنون يک گروه از هکرها نيز به پايان طراحی يک نرم‌افزار جديد نزديک شده‌اند که به وسيله آن می‌توان هر لپ‌تاپ ساده‌ای را به يک روتر ارزان‌قيمت برای اتصال به اينترنت بدل کرد و بنابراين کمک ديگری برای معترضان مصری در راه است.

هفته نامه نيوزويک می‌نويسد که به فاصله چند ساعت پس ازقطع شبکه اينترنت توسط دولت مصر، گروهی از هکرها از نقاط مختلف جهان کار روی اين نرم‌افزار را آغاز کرده و می‌گويند که در فاصله يک تا دو روز بخشی از اين راه حل را تکميل خواهند کرد.
اين پروژه ‌ توری آزاد» نام دارد و زمانی شروع شد که شروين پيشه‌ور يک سرمايه‌گذار ايراني رشته‌های اينترنت ساکن کاليفرنيا با انتشار پيامی روی شبکه توئيتر از همه خواست به طرح او برای ارسال اين نوع نرم‌افزار به مصر کمک کنند.

براساس اين روش فنی که «شبکه توری» ناميده می‌شود هر لپ‌تاپ يا کامپيوتری می‌تواند به کامپيوتر ديگری پيام بفرستد.
به نوشته نيوزويک با استفاده از اين تکنولوژی حداقل کامپيوترهای نزديک به يکديگر به هم مرتبط خواهند شد.
 هر يک از لپ‌تاپ‌های متصل به اين مجموعه نيز اگر از کار بيفتند پيام‌های ارسالی خود را به سوی نزديک‌ترين کامپيوتر ديگر خواهد پيمود.

پيشه‌ور می‌گويد: اين نرم‌افزار حداقل به مردم امکان می‌دهد که يک شبکه متحرک و فی‌البداهه برای ارتباط بسازند و مردم در مصر خواهند توانست در داخل خود کشور با هم در تماس بوده و اعتراضات خود را سازماندهی کنند. همچنين اگر يکی از کاربران در اين مجموعه بتواند به شبکه اينترنت در خارج از کشور دست يابد خواهد توانست اين امکان ارتباطی را با ديگران شريک شود.

پس از انتشار پيام مربوط به اين نرم‌افزار روی شبکه توئيتر يکی از کسانی که به اين اقدام جمعی پيوست گری جی بروکس بود که مدير يک موسسه تکنولوژی مدرن در ايالت ميشيگان آمريکا است.
 او با راه‌اندازی يک وب سايت برای اين منظور توانسته گروه کثيری از مهندسان و طراحان در سراسر جهان را به هم مرتبط کرده و حتی در مواردی با مهندسان و طراحان کامپيوتر در داخل مصر ارتباط برقرار کند.

گری جی بروکس می‌گويد: طی ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت آينده بخش مهمی از اين نرم‌افزار تکميل شده و سپس با کپی کردن آن روی سی‌دی و يا کارت حافظه USB می‌توان آن را به مصر فرستاد.

نيوزويک سپس به سابقه تکنولوژی «شبکه توری» پرداخته و يادآوری می‌کند که در گذشته در چند طرح توليد لپ‌تاپ‌های ارزان برای کودکان از اين فناوری استفاده شده است. هدف آن اين بود که به کودکان صاحب اين نوع لپ‌تاپ‌های ارزان امکان دهد که در هر منطقه دورافتاده‌ای حتی بدون دسترسی به شبکه اينترنت بتوانند ارتباط خود را برقرار کنند.

البته برای خلق «شبکه توری» راه‌های ديگری نيز وجود دارد.
يک گروه از مهندسان کانادايی در پاسخ به درخواست همياری شروين پيشه‌ور، اختراع خود را پيشنهاد کرده‌اند.
وسيله‌ای که آنها ساخته‌اند يک روتر بسيار کوچک است که به شکل سيار می‌توان از آن برای برقرار تماس بين کامپيوترها استفاده کرد.
با حمل تعدادی از اين وسايل در کوله پشتی و يا داخل اتومبيل‌هايی که در سطح شهر در حال حرکت هستند می‌شود يک شبکه ثانوی اينترنت را ايجاد کرد که قابل مسدود کردن نيست.

پيشه‌ور می‌گويد برای توليد اين ابزارها به حدود يک ميليون دلار بودجه نياز دارد و از هم اکنون يک سرمايه‌گذار تامين اين هزينه را تقبل کرده است.
به گفته وی طی چند ماه آينده اين روترهای سيار توليد و آماده ارسال خواهند بود.
 

نظرات (0)
یک شنبه 15 / 11 / 1389برچسب:, :: 2:40 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

 رييس مجلس ايران گفت: جوانان از مسائل مطلعند و بنابراين با قطع شبكه‌ها و اينترنت دردي دوا نمي‌شود.

در پي اعتراضات مردم مصر، و برخورد برخي كشورها با اين اعتراضات، رييس مجلس شوراي اسلامي ايران، اين برخوردها را مورد انتقاد قرار داد.

علي لاريجاني گفت: غربي‌ها و دشمنان بدانند كه ملت‌هاي خاورميانه امروز بيدار شده‌اند و زير بار زور آنها نمي‌روند.

رييس مجلس شوراي اسلامي همچنين در بخشي از سخنان خود افزود: جوانان امروز از مسائل سياسي مطلعند و بنابراين با قطع شبكه‌ها و اينترنت دردي دوا نمي‌شود. پختگي در بين ملت‌هاي مسلمان امروز به وجود آمده است.

نظرات (0)
یک شنبه 15 / 11 / 1389برچسب:, :: 2:20 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

HP با معرفی لپ‌تاپ Envy 17 3D به جمع سه بعدی سازان پیوست.

لپ تاپ سه بعدی HP
 

پس از بالا گرفتن رقابت شرکت‌ها بر سر عرضه انواع تلویزیون‌های سه‌بعدی، باید گفت بعد سوم را در دنیای لپ‌تاپ‌ها نیز شاهد خواهیم بود. در این میان، شرکت HP جزو اولین شرکت‌هایی است که نام خود را برای ارائه لپ‌تاپ‌هایی با صفحه نمایش سه بعدی مطرح کرده است. با استفاده از لپ‌تاپ Envy 17 3D، می‌توان از انواع تصاویر، فیلم‌ها و بازی‌های سه بعدی لذت برد.

این لپ‌تاپ با صفحه نمایش 17.۳ اینچی و با وضوح 1080x۱۹۲۰ پیکسل، هارد دیسک ۶۴۰ گیگابایتی، ۶ گیگ رم، و پردازنده ۱.۶ گیگاهرتزی Core i۷ اینتل عرضه میشود. کارت گرافیکی آن نیز از نوع ATI Radeon HD 5850 است.

برای دیدن تصاویر سه بعدی این لپ تاپ باید از عینک مخصوص استفاده کرد.

Envy ۱۷ ۳D با قیمت ۱۶۰۰ دلار عرضه می شود که ۳۰۰ دلار از نوع دو بعدی آن گرانتر است.

admin:علاقه مندان برای خرید این لپ تاپ در قسمت نظرها بنویسند یا با من تماس بگیرند تا راهنمایی های لازم رو واسون انجام بدم.به صورت (نقد و اقساط)

نظرات (0)
یک شنبه 15 / 11 / 1389برچسب:, :: 2:25 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

تعدادی از آثار مهم سینمای امسال در بخش "نوعی نگاه" حضور دارند

 بخش نوعی نگاه، امسال در بیست و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر برای اولین بار میزبان آثاری است که حاشیه های فراوانی دارند و جزء آثار مهم این رویداد تلقی می شوند.  این بخش جشنواره امسال برای اولین بار شکل گرفته است که در آن فیلم‌هایی که در فضایی متفاوت ساخته شده اند، به نمایش در می‌آیند. در این بخش به گفته مدیر کل اداره نظارت و ارزشیابی ارشاد هیچ تندیسی تعلق نمی‌گیرد . اما آثار در سینمای اهالی رسانه و حتی در تهران و شهرستانها نیز به روی پرده می‌رود.

برای خواندن به ادامه مطلب کلیک کنید



ادامه مطلب ...
نظرات (0)
پنج شنبه 14 / 11 / 1389برچسب:, :: 11:20 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

با ابتکار ISP های مصری، اینترنت به مصر بازگشت.

اینترنت به مصر بازگشت
 به دنبال اعتراضات خیابانی و پس از قطع ۵ روزه اینترنت در مصر، فراهم‌کنندگان خدمات اینترنتی (ISPها) در مصر که احساس می‌کنند دیگر از دولت این کشور دستور نمی‌گیرند، با ابتکار فنی خود توانستند به عدم دسترسی کاربران خود به اینترنت پایان دهند.

به دلیل اینکه فرایند قطع اینترنت در مصر، یک فرایند فیزیکی نبوده است، ISPهای مصری توانستند با یک ابتکار فنی که اصطلاحاً "Reversing the kill switch" نام دارد و با استفاده از یکی از پروتوکل های خاص به نام BGP-Border Gateway Protocol اینترنت را به این کشور بازگردانند.

به گفته مسئول یکی از فراهم‌کنندگان خدمات اینترنتی در مصر، "به دلیل اینکه این قطعی اینترنت ظاهراً فیزیکی نبوده است، بازگردانی آن هم توانست به شکل غیر فیزیکی انجام شود."
این بازیابی اینترنتی توسط موسسه نظارت بر اینترنت Renesys تایید شده است.

دلیل دستور دولت مصر بر قطع اینترنت این بوده است که معترضان مصری از آن برای ارسال مطالب اعتراضی خود به سایت‌های اجتماعی استفاده می‌کردند.
نظرات (0)
پنج شنبه 14 / 11 / 1389برچسب:, :: 5:45 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

در كشور، هرگاه سخن از توانایی­های یك صنعت برای عرضه به بازار داخل و یا صدور آن به خارج از كشور مطرح می­گردد، در ذهن­ها توان علمی و یا دارایی موجود تداعی می­شود؛ برای مثال وقتی سخن از صادرات نفت به میان می­آید، میزان نفت موجود در منابع زیرزمینی كشور لیست می­گردد و كمتر به حوزه­هایی پرداخته می­شود كه در صورت فقدان آنان صادرات نفتی وجود نخواهد داشت، هرچند كه بر روی دریایی از منابع نفتی نشسته باشیم؛ حوزه­هایی از قبیل:
۱ - مدیریت بازاریابی برای فروش محصول به بهترین خریدار
۲ - داشتن اسكله­هایی كه توان پذیرش كشتی­های ۲۵۰ هزار تنی را داشته باشند.
۳ - ظرفیت استخراج و انتقال نفت به پایانه­های صادراتی
۴ - امكان تبدیل نفت خام به فرآورده­های نفتی و پتروشیمی تا به جای صادرات بشكه نفت ۶۰ دلار بتوان محصولات پتروشیمی بشكه­ای ۸۰۰ دلار را صادر كرد.
و ...

در حوزه فاوا نیز در مورد توان علمی و نیروی انسانی داخل كشور سخن زیاد گفته شده است ولی شاهد هستیم كه صادرات درخور شأن كشورمان در این حوزه نداریم؛ بنابراین باید فكر كنیم كجای كار اشكال دارد تا به سراغ رفع آن برویم و صرفاً مانور دادن روی پتانسیل­های موجود در كشور گره­ای از مشكلات حل نمی­كند. كشف ظرفیت­های یك كشور مانند كشف منابع زیرزمینی است كه خودمان هنوز كشف نكرده­ایم و به دیگران نیز اجازه كشف آنها را نداده­ایم.

برای مثال شهر تهران با توجه به وسعت و جمعیت آن و سطح سواد این شهر در مقایسه با شهر كابل، عشق آباد، باكو، ایروان، تفلیس، ابوظبی و بغداد دارای چنان ظرفیت­های بالایی در همه زمینه­ها است كه به جرأت می­توان گفت باید قطب تولید و صادرات خدمات فاوا گردد و تاكنون این ظرفیت توسط هیچ شهری در منطقه اشغال نشده است و اگر مسئولان و دست­اندركاران بتوانند یك افق ده ساله برای این جایگاه ترسیم كنند، می­توان با وجود همه مشكلات به این جایگاه دست یافت.

در حال حاضر در حوزه سخت­افزار، رقابت شدیدی بین نشان­های تجاری بین­المللی وجود دارد كه عملاً نمی­توانیم در این حوزه در برابر آنان قد علم كنیم ولی همواره در جنگ فیل­ها می­توان فرصت­های مناسبی دید تا موش­ها هم سهم خود را به دست آورند؛ برای مثال وقتی قرارداد راه­اندازی خط مونتاژ یك محصول سخت­افزاری (در ایران می­توان مشخصاً به نمایشگرها اشاره كرد) با یك نشان تجاری بین­المللی بسته می­شود، باید دو نكته ریز ولی مهم را در آن گنجاند؛ اولاً شركت خارجی موظف باشد تعداد مشخصی از نیروی انسانی شركت داخلی را در خطوط تولید خود در كشور صاحب تكنولوژی به كار گیرد و دوماً عرضه محصول در بازار منطقه را در اختیار خط تولید داخلی بگذارد كه این دو بند قرارداد برای طرفین منفعت­هایی در بر دارد كه عبارتند از:
۱ - ارتقاء سطح كیفی تولیدات داخل كشور به دلیل حضور نیروی انسانی داخلی در خط تولید نشان تجاری اصلی
۲ - استفاده از توان رقابتی (فرهنگی، سیاسی، نژادی و ...) شركت داخلی برای سازنده اصلی جهت حضور راحت­تر در بازار منطقه­ای در برابر سایر رقبای بین­المللی
۳ - تضمین نگهداری بازار به وسیله شركت داخلی برای شركت صاحب نشان تجاری
۴ - راه­اندازی مراكز تعمیرات و سرویس گارانتی سایر محصولات شركت اصلی توسط شركت داخلی كه علاوه بر كاهش هزینه­های سربار برای شركت اصلی زمینه صدور خدمات سخت­افزاری را برای كشور فراهم می­كند.
این مهم با توجه به قابل مقایسه بودن جمعیت كشورمان در مقایسه با كشورهای منطقه برای شركت­های صاحب نشان تجاری، یك پارامتر مهم در تصمیم­گیری است كه متأسفانه تاكنون از آن خوب بهره­برداری نشده است و به لطف حمایت­های غیر تعرفه­ای، همواره شركت داخلی به سمت حفظ بازار داخل بوده است زیرا سود سرشاری در مقابل صادرات محصول و خدماتش به خارج نصیبش می­شده و انگیزه صادرات به وجود نمی­آمده است.

در حوزه نرم­افزار نیز با توجه به تنوع آن و مزیت­های رقابتی خوبی كه برای كشورمان در برابر سایر رقبا وجود دارد، می­توان امیدواری بیشتری به صدور خدمات فاوا در این حوزه داشت كه البته مدیران فاوا باید در تعاملات خود با دولت به نحوی رفتار كنند تا خط كمك­های اهدایی كه از طرف دولت به سایر كشورها باز می­شود، دارای وزن قابل قبولی از فاوا باشد تا بتوان پروژه­های نرم­افزاری در سایر كشورهای را با بودجه­های اهدایی دولت به پیش برد و به همان نتایجی رسید كه كشورهای صاحب تكنولوژی در افغانستان و عراق به آن رسیده­اند تا زمینه برای ارائه سایر خدمات و محصولات در آینده به وجود آید.

قابل ذكر است كه مدیریت صدور خدمات فاوا یك اصل است كه اگر بر روی آن برنامه­ریزی جدی و دقیق صورت نگیرد، صدور هر مدل خدمات فاوا همواره به صورت مقطعی و جزیره­ای خواهد بود كه همواره علاوه بر تهدید توسط رقبا برای پر كردن ظرفیتی كه خود ایجاد كرده­ایم، نمی­تواند توسعه­ای پایدار را به همراه داشته باشد. در این خصوصاً كافی است مطالعه­ای از موارد گذشته داشت تا متوجه شویم كه چه فرصت­سوزی­هایی در این عرضه كرده­ایم و بهره­اش را دیگران برده­اند. در پایان با توجه به نامگذاری امسال با عنوان كار مضاعف و همت مضاعف توسط رهبر گرامی امیدوارم با تلاش بیشتر و استراحت كمتر بتوانیم حداقل یك پله ترقی در صدور خدمات فاوا ایجاد كنیم. 

محمدرضا سعدي - رییس هیئت مدیره و مدیر نرم­افزار شركت مهندسی مهران رایانه
 

نظرات (0)
پنج شنبه 14 / 11 / 1389برچسب:, :: 5:40 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
محققان دانشگاه پیسبورگ آمریکا با هدف کشف چگونگی آغاز جهان، ابررایانه جدیدی را نصب کردند که قادر است یک میلیارد محاسبه را در ثانیه انجام دهد.
 
ابررایانه‌ای برای کشف چگونگی آغاز جهان
 


این ابررایانه که SCIAMA نام دارد محصول شرکت "دل" است و از هزار و ۸ هسته برپایه پردازشگرهای "زنون" ۲.۶۶ گیگاهرتزی اینتل تشکیل شده است.

هر یک از این پردازشگرها ۲ گیگابایت حافظه در هسته خود دارند. قدرت این ابررایانه معادل حدود هزار رایانه شخصی رومیزی است.

SCIAMA دارای ۸۵ ترابایت انباره موازی و ۱۰ ترابایت انباره NFS (سیستم فایل شبکه) است.

دانشمندان موسسه کیهان‌شناسی و گرانشی دانشگاه پیتسبورگ از این ابررایانه برای شبیه‌سازی مناطق وسیعی از جهان، بررسی خواص صدها میلیون کهکشان و حل مسائل کیهان‌شناسی پیچیده استفاده خواهند کرد.

این محققان در این خصوص اظهار داشتند: "قدرت بسیار بالای ابررایانه‌ای مشابه SCIAMA برای رسیدگی و محاسبه حجم وسیعی از اطلاعاتی که از ماهواره‌ها، تلسکوپ‌ها و سایر ردیاب‌های نجومی می‌رسند ضروری است. این ابررایانه به ما کمک خواهد کرد که تاریخ کیهان را کشف کنیم."

این ابررایانه نام خود را از نام "دنیس سیاما" دانشمند پیشتاز در توسعه فیزیک نجوم و کیهان‌شناسی گرفته است.

این عنوان همچنین مخفف عبارت "زیرساخت محاسباتی شبکه فیزیک جنوب شرقی برای طرح‌ریزی و آنالیزهای فیزیکی- نجومی" است.

نظرات (0)
پنج شنبه 14 / 11 / 1389برچسب:, :: 3:45 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

اولین نسخه روزنامه الکترونیک The Daily منتشر شد.

اولین نسخه روزنامه الکترونیک The Daily منتشر شد.

اولین نسخه روزنامه الکترونیک The Daily منتشر شد.

اولین نسخه روزنامه الکترونیک The Daily منتشر شد.

اولین نسخه روزنامه الکترونیک The Daily منتشر شد.

اولین نسخه روزنامه الکترونیک The Daily منتشر شد.

اولین نسخه روزنامه الکترونیک The Daily منتشر شد.

نظرات (0)
پنج شنبه 14 / 11 / 1389برچسب:, :: 3:40 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

پس از مدت‌ها انتظار، جدیدترین سیستم عامل آندروید که نسخه ۳.۰ از آن به شمار می‌رود و به طور خاص برای رایانه‌های لوحی به کار می‌رود توسط گوگل رسماً معرفی شد.

معرفی رسمی آندروید 3 توسط گوگل
 

 گوگل در نسخه جدید سیستم عامل آندروید با نام Honeycomb، از رابط گرافیکی بالاتر، و برنامه‌های کاربردی بیشتر استفاده کرده ؛ همچنین ابزارهای گوناگونی را برای توسعه‌دهندگان نرم‌افزار ارایه نموده است. 

گوگل در عین حال بازار جدید اینترنتی نرم‌افزار آندروید خود را با نام Android Market for Web و به نشانی market.android.com رسماً معرفی نمود. 

این بازار نرم‌افزاری، در رقابت با بازار نرم‌افزارهای محصولات سیستم عامل iOS اپل که iTunes نام دارد معرفی شده است.

بسیاری از رایانه‌های لوحی معرفی شده در نمایشگاه CES ۲۰۱۱ از جمله تبلت Xoom، محصول Motorola از سیستم عامل آندروید استفاده می‌کنند.

نظرات (0)
پنج شنبه 14 / 11 / 1389برچسب:, :: 3:35 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

سرنوشت وائل غنیم 31 ساله در پرده‌ای از ابهام قرار دارد.

وائل غنیم، یکی از مدیران گوگل
وائل غنیم، یکی از مدیران گوگل


یکی از مدیران گوگل به نام وائل غنیم، در ناآرامی‌های اخیر قاهره ناپدید شده و تاکنون خبری از وی به دست نیامده است.


به نقل از خلیج تایمز، این مهندس ۳۱ ساله رئیس بازاریابی محصولات اینترنتی گوگل در خاورمیانه و شمال آفریقاست.

وی همچنین مسئولیت بومی‌سازی و توسعه محصولات گوگل مربوط به کشورهای عربی را برعهده دارد.

وی از روز پنج‌شنبه در قاهره ناپدید شده و محل حضور او و همچنین وضعیت سلامتی‌اش در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

یک پیام تویتری از سوی شخصی به همین نام منتشر شده که در آن نویسنده ضمن انتقاد از دولت مصر، همبستگی خود را با معترضینی که خواستار کناره‌گیری مبارک از قدرت هستند ابراز داشته است.

در یکی از این پیام‌ها آمده است: من در خیابان‌های قاهره می‌خوابم و می‌کوشم احساس دردناک میلیون‌ها همکار مصری عزیزم را درک کنم.

گوگل گفته که نمی‌تواند انتساب این پیام‌های تویتری به وائل غنیم را تایید کند.

با این حال یک منبع آگاه گفت که وائل غنیم به دلایل شخصی در قاهره حضور داشته است.
 

نظرات (0)
پنج شنبه 14 / 11 / 1389برچسب:, :: 3:35 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

 Asus لپ‌تاپ جدید خود را با نام N43SL معرفی کرد.

معرفی لپ‌تاپ جدید Asus
 

در این محصول تازه Asus، از نسل دوم پردازنده‌های i۷ اینتل با معماری Sandy Bridge استفاده شده است.

این لپ‌تاپ با طراحی زیبا و بدنه نقره‌ای کارایی بسیار مناسبی را از خود نشان می‌دهد.
این لپ تاپ قدرتمند از پردازنده i۷-۲۶۳۰QM با قدرت ۸ هسته استفاده می‌کند.

۳ گیگابایت Ram، و پردازنده گرافیکی Nvidia Geforce GT 540M که ۲ گیگابایت حافظه مستقل را به خود اختصاص داده از ویژگی‌های دیگر این لپ تاپ است.
با این قدرت بالای گرافیکی، N۴۳SL گزینه بسیار مناسبی برای دوستداران بازی های رایانه‌ای هم به شمار می‌رود.

هارد‌ دیسک ۶۵۰ گیگابایت، پورت HDMI، درگاه کارت‌خوان SD، و نیز درگاه USB3.۰ را نیز باید به ویژگی‌های آن اضافه نمود.
صفحه نمایش ۱۴ اینچی این لپ‌تاپ نیز وضوح 1377x۷۶۸ پیکسل را به نمایش می‌گذارد.

باید در اواسط فوریه منتظر ورود N۴۳SL به بازار بود.
 

نظرات (0)
جمعه 13 / 11 / 1389برچسب:, :: 11:45 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

با اتمام سال 2010 و در ماه‌های آغازین سال 2011، زمان مناسبی فرا رسیده است تا آمار و اطلاعات مربوط به سیستم عامل‌های همراه سال گذشته را بررسی نماییم.

بررسی سیستم عامل‌های همراه سال 2010
 

با بررسی سیستم عامل‌های ابزار الکترونیک از جمله گوشی‌های همراه و رایانه‌های لوحی، سال ۲۰۱۰ را باید سال قدرت مطلق سیستم عامل آندروید نامید. سیستم عامل آندروید گوگل در این سال توانست به حکمرانی سیستم عامل Symbian نوکیا خاتمه دهد و قدرت سیستم عامل منبع باز خود را به رخ رقیبان بکشاند.

 بر طبق آمار، در فصل پایانی سال گذشته تعداد ۳۲.۹ میلیون دستگاه الکترونیک اعم از گوشی‌های همراه و رایانه‌های لوحی مجهز به سیستم عامل آندروید به فروش رفتند، که این رقم برای نوکیا معادل ۳۱ میلیون دستگاه بود.

البته میزان رشد ابزارهای الکترونیک اعم از گوشی‌های همراه و رایانه‌های لوحی در مجموع ۸۰ درصد نسبت به سال ۲۰۰۹ رشد داشته است و حجم خرید و فروش کل سال ۲۰۱۰ به رقم ۳۰۰ میلیون دستگاه می‌رسد.

سهم اپل نیز از این بازار در سال ۲۰۱۰ با رشد حدود ۸۶ درصدی به ۱۶.۲ میلیون دستگاه می‌رسد.

باید دید در سال ۲۰۱۱ با معرفی محصولات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری این شرکت‌ها چه تغییری در این بازار به وجود خواهد آمد.

نظرات (0)
جمعه 13 / 11 / 1389برچسب:, :: 11:40 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
شاید تاكنون نامه‌های الكترونیكی متعددی را دریافت داشته‌اید كه دارای مجموعه‌ای از حروف و اعداد در انتهای آنان می‌باشند.
 
امضای دیجیتال چیست؟
 

 در اولین نگاه ممكن است اینگونه تصور گردد كه اطلاعات فوق بی فایده بوده و شاید هم نشان دهنده بروز یك خطا در سیستم باشد! در حقیقت ما شاهد استفاده از امضای دیجیتال در یك نامه الكترونیكی می‌باشیم. به منظور ایجاد یك امضای دیجیتال از یك الگوریتم ریاضی به منظور تركیب اطلاعات در یك كلید با اطلاعات پیام، استفاده می‌شود. 

 

برای خواندن ایت مطلب به ادامه ی مطلب کلیک کنید



ادامه مطلب ...
نظرات (0)
جمعه 13 / 11 / 1389برچسب:, :: 11:40 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
خبرگزاري فرانسه درصدد است از طريق افزايش حضور خود در اينترنت و راه‌اندازي يك وب سايت خبري جديد و هم‌چنين ارسال خبر به پلت فرم‌هايي مانند آي‌پد، وجهه برند خود را ارتقاء بخشد.
 



امانائول هوگ - مدير اجرايي خبرگزاري فرانسه - اظهار كرد: برند ما نيازمند توسعه از طريق استفاده از مدل‌هاي رشد يافته جديدي مانند آي‌پد، آيفون و اينترنت است.

وي افزود: براي رقابت با آسوشيتدپرس و خبرگزاري رويترز ما بايد از اين راهكارها استفاده كنيم. هيات مديره خبرگزاري فرانسه طي هفته آتي به بررسي چگونگي افزايش حضور اين خبرگزاري در اينترنت مي‌پردازد.

هوگ خاطر نشان كرد: سه برابر كردن توليدات ويديويي اين خبرگزاري طي دو سال آينده يكي از برنامه‌هاي اصلي ماست. هم‌اكنون خبرگزاري فرانسه ماهانه نزديك به يك هزار ويدئو به هفت زبان مختلف توليد مي‌كند.

وي افزود: راه‌اندازي يك سرويس عربي‌زبان يكي ديگر از اولويت‌هاي ماست؛ بازارهاي رسانه‌يي هند و برزيل كه رشد پر سرعتي داشته‌اند يكي از حوز‌ه‌هاي مهم براي خبرگزاري فرانسه محسوب مي‌شوند.

خبرگزاري فرانسه هم‌اكنون داراي دو هزار و ۹۰۰ كارمند و خبرنگار در سراسر جهان است كه اخبار جهان را ۲۴ ساعته و با شش زبان ارايه مي‌كند.

نظرات (0)
جمعه 13 / 11 / 1389برچسب:, :: 11:25 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

 ماوس لمسی مایکروسافت با نام Arc Touch راحتی بسیار زیادی را در هنگام کار با رایانه به کاربر می‌دهد.

بررسی ماوس لمسی مایکروسافت

به گزارش ایتنا، این ماوس با یک با طراحی مینیمالیستی، با استفاده از فرستنده USB و به طور بی‌سیم با رایانه ارتباط برقرار می‌کند.
 برد موثر کارایی این ماوس حدود ۳ متر است.

Arc Touch از نوعی فناوری استفاده می‌کند که مایکروسافت به آن BlueTrack می‌گوید، و با بهره‌گیری از آن ترکیبی از کارایی‌های سیستم‌های لیزری و اپتیک به این دستگاه داده می‌شود.

ماوس لمسی مایکروسافت از دو باتری AAA که معمولا برای ماوس‌های بی‌سیم به کار برده می‌شود استفاده می‌کند که تا ۶ ماه می‌توان از شارژ آنها استفاده کرد.
سطح رویی این ماوس از فناوری لمسی استفاده می‌کند که شاید شما را به یاد ماوس لمسی اپل با نام Magic Mouse بیندازد.

با استفاده از این فناوری، دستورهای مخلفی را مانند مرور صفحات، کنترل پنجره ها، و نمایش دسکتاپ می‌توان بر اساس لمس انگشتان با صفحه آن اجرا نمود.

قیمت این ماوس حدود ۸۰ دلار است.
 
 
نظرات (0)
جمعه 13 / 11 / 1389برچسب:, :: 11:20 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

بیستمین درگاه بین‌المللي شركت ارتباطات زيرساخت در مرز نوردوز گشايش مي‌يابد.

بیستمین درگاه بین‌المللي زيرساخت در مرز نوردوز
 



به گزارش ایتنا به نقل از دفتر روابط عمومي و امور بين الملل شركت ارتباطات زيرساخت، این درگاه که با هدف ترانزیت ارتباطات بین الملل راه اندازی مي شود، علاوه بر افزایش درگاههای ارتباطات بین الملل کشور به ۲۰ نقطه، امکان انتقال ترافیک بین الملل را از این درگاه تا ۳۰Gbps در فاز اول گسترش می دهد.

با راه اندازی درگاه بین الملل نوردوز، ایران در ترانزیت ترافیک منطقه سهیم شده و یکی دیگر از بزرگترین گامها را در تبدیل شدن به هاب منطقه برداشته می شود.

با راه اندازي اين طرح جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک Service Provider در ارتباطات بین الملل می تواند در دراز مدت امکان کنترل و اعمال قدرت در تصمیم گیریهای مخابراتی جهان را برای خود فراهم سازد و با سهیم شدن در انتقال ترافیک در منطقه، علاوه بر كسب درآمد ارزی قابل توجه، در دراز مدت علاوه بر ايجاد فرصتهای شغلی جدید ،منجر به توسعه اقتصادی کشور خواهد شد .

نظرات (0)
جمعه 13 / 11 / 1389برچسب:, :: 11:15 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
ایتنا - معاون طرح و توسعه و فناوريهاي نوين شركت ارتباطات زيرساخت از راه اندازي فاز اول شبكه ملي ديتا (IP/MPLS) در دهه فجر امسال خبر داد.
 
راه اندازي فاز اول شبكه ملي ديتا
 


به گزارش ایتنا، مهندس مهدي كريمي نيسياني با اعلام اين مطلب افزود : پروژه شبكه ملي ديتا شامل ۵۵ سايت در سطح كشور است و در اين فاز ۲۲ سايت آن شامل ۳ مركز يبن الملل در شهرهاي شيراز ، تهران و تبريز به همراه ۱۹ سايت ديگر راه اندازي مي شود. پس از راه اندازي شبكه اين پروژه با استفاده از تجهيزات مديريتي شبكه در سايت اصلي و پشتيبان انواع سرويس ها در سطوح مختلف ، قابل بهره برداري خواهند بود.

وي تصريح كرد : با بهره برداري كامل از اين پروژه ضمن افزايش پهناي باند اينترنت بالغ بر۸۰ Gbps امكان بهره برداري از ۴۷۰ Gbps ظرفيت IP داخلي و پياده سازي دولت الكترونيك تعريف و اجرا شده است. ضمناً اين پروژه قابليت هاي لازم جهت امكان تبديل شده كشور بعنوان قطب ارتباطي منطقه در لايه دسترسي را فراهم خواهد نمود.

عمده ترين سرويسها قابل ارائه در اين شبكه عبارتند از : اينترنت ، اينترانت ، ارايه سرويس هاي خصوصي مجازي امن در لايه هاي مختلف و سرويس هاي مديريتي نظير مديريت سطح سرويس و پشتيباني مشتريان و ... مي باشد.

نظرات (0)
جمعه 13 / 11 / 1389برچسب:, :: 11:10 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

 هکرها با نفوذ به چاپگرهای اینترنتی می‌توانند به اطلاعات ذیقیمتی دست پیدا کنند.

یک زمانی گیر کردن کاغذ در داخل چاپگرها یکی از دردسرهای اصلی استفاده از این تجهیزات به شمار می‌رفت ولی امروزه با اینترنتی شدن همه چیز از جمله همین چاپگرها، باید حملات هکری را نیز بر لیست معضلات کار با این ابزار مفید افزود.

چاپگرهای اینترنتی در معرض هک شدن
 

به گزارش ایتنا به نقل از SecurityNewsDaily، کارشناسان حاضر در کنفرانس ShmooCon که در واشنگتن برگزار شد، به طور نمایشی روش حمله به چاپگرهای اینترنتی را در معرض دید همگان قرار دادند.

در صورتی که تدابیر امنیتی در این چاپگرها به درستی پیاده‌سازی نشده باشد، می‌تواند به لقمه لذیذی برای نفوذگران تبدیل گردد.

هکرها با رخنه به این تجهیزات، اطلاعات مختلفی از شرکت‌ها و سازمان‌هایی که این چاپگرها در آنها روشن و مشغول به کار است، به دست می آورند.

برنامه هکری مورد استفاده در حمله به چاپگرها که پرادا (Praeda) نام دارد، بر مبنای باگ‌ها و مشکلات امنیتی رایج کار می‌کند که از جمله این مشکلات می‌توان به تغییر ندادن کلمه عبور برای مدت‌های طولانی اشاره نمود.

نفوذگران می‌توانند چاپگری را که با پرادا هک شده، تحت کنترل خود درآورده یا اختیار دیگر تجهیزات متصل به آن را در همان شبکه به دست گیرند.

کارشناسان امنیتی توصیه می‌کنند چاپگرهای اینترنتی و هر دستگاه دیگری که از قابلیت اتصال به اینترنت برخوردار است، باید حتی‌الامکان از تدابیر توصیه‌شده امنیتی همچون نصب به‌روزرسانی‌ها برخوردار باشد.

نظرات (0)
شنبه 12 / 11 / 1389برچسب:, :: 2:45 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
این ابزار نوعی نقشه راهیاب برای نابینایان است که با استفاده از الفبای بریل به آنها در پیدا کردن مسیر کمک می کند. این ابزار با نام Brainovi 3-D Braille Navigation Map ، نقشه مسیر کاربر را به صورت سه بعدی برای او مجسم می کند.
 

نقشه راهیاب برای نابینایان

نقشه راهیاب برای نابینایان

نقشه راهیاب برای نابینایان

نقشه راهیاب برای نابینایان

نقشه راهیاب برای نابینایان

 

نظرات (0)
شنبه 12 / 11 / 1389برچسب:, :: 2:40 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

محققان دانشگاه مريلند طي گزارشي اعلام کردند که براي استفاده بهينه از پردازنده‌هاي چندهسته‌اي و افزايش کارايي آن‌ها در صنعت فناوري اطلاعات(IT)، اين فناوري بايد با گستره‌ وسيع‌تر مورد بازبيني قرار گيرد و ساختار آن که در ۵۰ سال گذشته روند خطي را دنبال کرده،‌ با معماري جديد عرضه شود.

لزوم بازبینی و تغییر ساختار پردازنده‌های رایانه
 


اوزي ويشکين از محققان دانشگاه مريلند گزارشي در شماره ژانويه نشريه بين‌المللي Communications منتشر كرد و توضيح داد: «تغيير وضعيت اخير از پردازنده‌هاي تک‌هسته به پردازنده‌هاي چندهسته‌اي اين نياز را به وجود آورده است تا بار ديگر به ساختار پردازنده‌ها توجه شود و کارشناسان با به کارگيري علوم نوين رايانه‌اي، برنامه‌ها و سخت‌افزارهاي جديد براي سيستم‌هاي نوين طراحي کنند». 

ويشکين در اين گزارش ساختار جديدي را پيشنهاد کرده است که ICE نام دارد و قرار است با پشتيباني «بنياد ملي علوم آمريکا» توليد شود. 

ساختار اوليه رايانه‌ها که ما هم‌اکنون از آن‌ استفاده مي‌کنيم،‌ بر اساس مدل مفهومي طراحي شده است که جان فون نيومن در دهه ۱۹۴۰ آن را ارائه کرد. در اين نوع معماري اطلاعات و برنامه‌ها در حافظه رايانه ذخيره مي‌شوند و با پردازنده مرکزي رايانه در ارتباط هستند.
 

نظرات (0)
شنبه 12 / 11 / 1389برچسب:, :: 2:35 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
شرکت اسوس روز یکشنبه در سمیناری که در محل هتل پارسیان اوین با حضور اصحاب رسانه برگزار شد به معرفی جدیدترین محصولات و تشریح برنامه‌های آینده خود در ایران پرداخت.
 
رونمايي از مادربردهای سری P۶۷ اسوس
 

در این سمینار که با حضور نمایندگان نشریات برگزار شد مسئولین دفتر اسوس در تهران و همچنین مدیر بخش قطعات منطقه خاورمیانه، ترکیه و آفریقای جنوبی این شرکت نیز حضور داشتند.

در این مراسم علی مفلح مدیر محصول مادربرد اسوس در ایران ضمن خوشامدگویی به تشریح سیاست‌های اجرایی شرکت در داخل کشور پرداخت. همچنین او به نقش رسانه به عنوان یکی از بازوان بسیار موثر در فعاليت‌هاي اسوس اشاره نمود.

پس از او نیز کوین لی مدیر بخش قطعات منطقه خاورمیانه، ترکیه و آفریقای جنوبی شرکت اسوس از ایران به عنوان مهمترین بازار هدف شرکت اسوس در خاورمیانه یاد کرد.

محور اصلی این سمینار معرفی مادربردهای سری P۶۷ اسوس بود که مسئولین این شرکت به معرفی جدیدترین مادربردهای مجهز به این چیپ ست و قابلیت‌های آنها پرداختند.

طبق اعلام مسئولین شرکت اسوس، این شرکت در سال گذشته بیش از ۶۰ میلیون قطعه مادربرد تولید کرده است که بیش از ۲۰ میلیون از آنها با برند اسوس به بازار عرضه شده‌اند. با این اوصاف از میان هر ۲.۵ دستگاه رایانه به فروش رفته در سال گذشته یکی از آنها مجهز به مادربردهای اسوس بوده است.

در اين سمينار همچنين عنوان شد که در حال حاضر حدود ۴۰ درصد بازار مادربرد داخل کشور را در اختیار اسوس است و با اشاره به فعالیت بیش از ۴هزار نفر از مجموع ۱۰هزار نفر کارکنان این شرکت در بخش R&D، این موضوع را نشان‌دهنده اهمیت کاربران نهایی برای این شرکت دانستند.

در ادامه تکنولوژی‌های انحصاری به کار رفته در محصولات جدید اسوس نیز در این مراسم معرفی شد که از میان آنها می‌توان به DIGI+ VRM و چیپ‌ست‌های TPU و EPU اشاره کرد. ضمن اینکه در مادربردهای جدید سری P۶۷ اسوس از چیپ بلوتوث داخلی نیز استفاده شده است که در کنار تکنولوژی انحصاری BT Go قابلیت‌های فراوانی را برای کاربر به ارمغان می‌آورد.

همچنین توسط این فناوری یک مسابقه جذاب بین خبرنگاران برگزار شد که در پایان به ۳ نفر از برندگان ۳ مانیتور اسوس اهدا شد. از سایر قابلیت‌های جدید مورد استفاده در محصولات اسوس مي‌توان به تحول ایجاد شده در فضای BIOS مادربرد اشاره کرد که در مدل‌های جدید دیگر اثری از رابط قدیمی BIOS نیست و به جای آن از رابط کاربرپسند گرافیکی استفاده شده است.

این رابط کاربری که EFI BIOS نام گرفته است، نخستین رابط کاربری گرافیکی BIOS عرضه شده تاکنون است که امکان استفاده از موس و ثبت تصویر از تنظیمات آن (Print Screen) نیز در آن وجود دارد.

در ادامه این سمینار نیز آخرین مادربرد سری نظامی اسوس از سری SaberTooth، کارت‌های گرافیکی جدید این شرکت و سیستم خنک‌کننده انحصاری Direct CU II مورد استفاده در آنها، نمایشگرهای جدید اسوس که به زودی میهمان بازارهای داخلی خواهند بود و محصولات جدید خانواده Eee Family مانند All in ONE و EeeBOX معرفی شدند.

این محصولات نیز وارد بازار ایران شده‌اند و به زودی توزیع گسترده‌ای خواهند داشت. در پایان نیز در حاشیه این مراسم جوایزی ارزنده به نیما جعفری قهرمان مسابقات جهانی اورکلاکینگ اسوس و سیاوش شجاع قهرمان این مسابقات در ایران اهدا شد.

نظرات (0)
شنبه 12 / 11 / 1389برچسب:, :: 2:30 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

نمی‌توان پخش برنامه 90 را متوقف کرد

سینمای ما- نیکی کریمی بازیگر سینمای ایران در گفت وگویی با نازنین قنبری در نشریه پردیس به تمجید از برنامه نود پرداخته است. نیکی کریمی پس از تهمینه میلانی و رسول صدر عاملی مهمترین سنماگری است که به اظهار نظر درباره برنامه نود وفردوسی پور پرداخته است . کریمی درباره برنامه نود گفته :به نظرم نود یک برنامه خوب و دیدنی است و لازم است که چنین برنامه ای در حوزه ورزش وجود داشته باشد .
وی درادامه گفته : جذابیت برنامه  90 دراین است که در هر قسمت آن تازگی وجوددارد و هربار اتفاقی می افتد که به جذابیت آن اضافه می کند .

نیکی کریمی در پاسخ به پرسشی که برخی معتقدند اتفاقات حاشیه ای برنامه 90ممکن است به متوقف شدن آن منجر شود گفت : فکر می کنم نود جایگاه خودش را دارد و نمی توان این برنامه را متوقف کرد .

فکر می کنم مجری هر برنامه تلویزیونی روی آن برنامه تاثیر دارد‌. عادل فردوسی پور هم آدم باهوشی است . او در همه این سالها کاری کرده که حسابی دربرنامه و بین مردم جاافتاده است .


 

 

نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 11:55 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
نخستین دوره آموزشی ساخت بازی برای تلفن همراه
 
ايتنا- بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای نخستین دوره آموزشی ساخت بازی برای تلفن‌های همراه را در هفته اول و دوم اسفند ماه برگزار می‌کند.
 
نخستین دوره آموزشی ساخت بازی برای تلفن همراه
 

به گزارش ايتنابه نقل از معاونت ارتباطات و بین الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، این دوره با هدف آموزش علاقه‌مندان به ساخت بازی‌درزمینه بازی‌های موبایل و بالا بردن سطح دانش بازی‌سازان در این شاخه ، ۵ ، ۸ ، ۱۰ و ۱۴ اسفندماه در ساختمان شماره ۲ بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای واقع در خیابان سمیه، برپا خواهد شد. 

متقاضیان برای شرکت در این دوره آموزشی می‌توانند از روز یکشنبه ۱۰ بهمن الی چهارشنبه ۲۰ همین ماه به سایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به نشانی www.ircg.ir مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های ۵-۸۸۳۱۰۳۷۰ داخلی۱۵۷ تماس حاصل نمایند.
 

نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 11:10 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي گفت: عليرغم آغاز عرضه آزمايشي سيم‌كارت‌هاي اپراتور سوم در دهه فجر، اين اپراتور تا خردادماه سال ۹۰ سيم‌كارت نمي‌فروشد.
 
فروش سيم‌كارت‌هاي اپراتور سوم در دهه فجر منتفي است
 


محمد كرم‌پور در پاسخ به اين سوال كه با توجه به وعده مسئولان اپراتور سوم در خصوص عرضه آزمايشي سيم‌كارت‌هاي اين اپراتور در دهه فجر، و با توجه به آزمايشي بودن اين مرحله و عدم تكميل شبكه، آيا مشتركان در صورت تمايل بايد همان قيمت ۱۲۰ هزار تومان را براي سيم‌كارت‌هاي اپراتور سوم بپردازند، گفت: در دهه فجر ممكن است اپراتور تعدادي سيم كارت بدهد تا شبكه‌اش را آزمايش كند كه اگر ايرادي وجود دارد، استفاده كنندگان از سيم‌كارت به اپراتور خبر دهند. 

رئيس سازمان تنظيم مقررات در خصوص اينكه چنانچه مردم در دهه فجر تمايل به خريد سيم‌كارت اپراتور سوم داشته باشند، آيا امكان خريد در مرحله آزمايشي وجود دارد، گفت: خير؛ اپراتور سوم در دهه فجر فروش سيم‌كارت ندارد.
 
وي توضيح داد: در اين مدت اگر كسي بخواهد سيم كارت اپراتور سوم را بخرد در جايي فروخته نمي‌شود. 

كرم‌ پور ادامه داد: اپراتور در دهه فجر به صورت آزمايشي تعداد محدودي سيم كارت (۱۰۰، هزار يا ده هزار عدد) عرضه مي‌كند تا ببيند شبكه درست كار مي‌كند يا خير و مشكلي وجود نداشته باشد. 

رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تاكيد كرد: انشاءالله سيم‌كارت‌هاي اپراتور سوم در خردادماه و به صورت عمومي به فروش مي‌رسد. 

براساس پروانه صادر شده براي اپراتور سوم حداكثر حق اتصال براي سيم‌كارت‌هاي اين اپراتور ۱۲۰ هزار تومان در نظر گرفته شده كه اين اپراتور نيز مانند دو اپراتور فعلي تلفن‌همراه، امكان عرضه سيم‌كارت‌هاي دائمي و اعتباري را خواهد داشت. 

براساس اين گزارش، تعرفه‌هاي اين اپراتور هنوز مشخص نشده و براي تعيين تعرفه‌، بايد تعرفه‌هاي پيشنهاد توسط اپراتور تهيه و براي تصويب به رگولاتوري ارسال شود.

 

نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 11:5 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
سرپرست اداره کل کانون‌های هماهنگی دانش و صنعت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از حضور ۷ پارک علم و فناوری در نمایشگاه دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در سوریه خبر داد.
 

 
محمدجواد قاسمی شنبه شب در نشست خبری، با اشاره به همکاری معاونت علمی با مرکز همکاری‌های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری برای برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فناوری‌های پیشرفته ایران در سوریه، افزود: در حال حاضر۲۷ پارک علم و فناوری، یک شهرک علمی و تحقیقاتی، ۶۰ کانون دانش و صنعت و ۹ ستاد فناوری و راهبردی در کشور فعال است ضمن آنکه بیش از هزار شرکت دانش بنیان در پارک‌های علم و فناوری در حوزه‌های مختلف فناوری در حال تحقیق و مطالعه هستند.

وی با ابراز امیدواری از اینکه برگزاری این نمایشگاه همکاری‌های علمی و تعاملات فناورانه دو کشور بیش از پیش پر رنگ شود، اظهار داشت: ما با ۶ ستاد فناوری و راهبردی، یک کانون هماهنگی دانش و صنعت و ۷ پارک علم و فناوری در نمایشگاه دستاوردهای فناوری‌های پیشرفته ایران در دمشق شرکت کردیم.

سرپرست اداره کل کانون‌های هماهنگی دانش و صنعت معاونت علمی ریاست جمهوری با تاکید بر همکاری‌های متقابل ایران و سوریه، یاداور شد: امیدواریم با فعال شدن کمیته فناوری ایران و سوریه زمینه های همکاری‌های علمی دو جانبه فراهم شود.

 

نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 11:0 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
شرکت گیگابایت با انتشار کارت گرافیکی GV-N۵۶۰SO-۱GI، پردازنده گرافیکی جدید انویدیا، یعنی GTX ۵۶۰ Ti را به درجه‌ای جدید از کارایی رسانده است.
 
سریع‌ترین کارت GTX ۵۶۰ Ti دنیا از گیگابایت
 

شرکت انویدیا با انتشار سومین محصول از کارت‌های سری ۵۰۰ از فناوری Fermi خود، بازار حساس کارت‌های گرافیکی به اصطلاح "performance" را هدف قرار داده است، جایی که بیشترین کارایی در مقایسه با قیمت را می‌توان پیدا کرد.

به نوعی می‌توان GTX ۵۶۰ Ti را جواب انویدیا به کارت‌های سری ۶۸۰۰ شرکت AMD دانست؛ و در میان شرکت‌هایی که تراشه‌هایی بر پایه این پردازنده گرافیکی عرضه کرده‌اند، شرکت گیگابایت با محصولی از رده Super Overoclock خود بیشترین کارایی را برای کارت‌های GTX ۵۶۰ Ti عرضه کرده است.

کارت GV-N۵۶۰SO-۱GI گیگابایت نسبت به مدل‌های مرجع از GTX ۵۶۰ Ti تا ۲۱ درصد کارایی بالاتری دارد، که رقمی فوق‌العاده است: کلاک هسته این کارت به ۱۰۰۰ مگاهرتز و کلاک حافظه آن به ۴۵۸۰ مگاهرتز رسیده است.

تنها پردازنده‌های گرافیکی دست چین شده توسط فرآیند سخت‌گیرانه GPU Gauntlet برای استفاده در GV-N۵۶۰SO-۱GI انتخاب می‌شوند و همچنین از فناوری Ultra Durable گیگابایت نیز در ساخت این کارت‌های گرافیکی استفاده شده است.

برخلاف کارت‌های مرجع، GV-N۵۶۰SO-۱GI از سیستم خنک‌کننده ضداختلالات هوایی Windforce استفاده می‌کند که به واسطه دو فن پیشرفته خود، GV-N۵۶۰SO-۱GI را ۱۵ درصد خنک‌تر از مدل مرجع کرده است. این کارت گرافیکی قدرتمند و بی‌نظیر به زودی در بازارهای کشور ما نیز موجود خواهد شد.

نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 11:0 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
سيستم عامل ويندوز 7 مايكروسافت بيش از ۳۰۰ ميليون كپي مجوز فروش داشته است.
 
بيش از 300 ميليون كپي ويندوز7
 


 غول نرم‌افزاري مايكروسافت در بخشي از اطلاعات عايدي خود، آماري را منتشر كرد كه افزايش پنج درصدي درآمد اين شركت در سه ماهه پاياني سال ۲۰۱۰ را نشان مي‌دهد.

طبق اعلام مايكروسافت، بيش از ۲۰ درصد از رايانه‌هاي متصل به اينترنت در جهان اكنون با ويندوز 7 كار مي‌كنند.

براندون لي بلنک، يکي از مديران مايکروسافت، در يك پست وبلاگ نوشت: براي تصور كردن بزرگي اين رقم، ۳۰۰ ميليون مجموع خانه‌هاي آمريكاي شمالي و اروپا با يكديگر مي‌شود يا اگر ۳۰۰ ميليون جعبه محصول ويندوز 7 در كنار هم چيده شوند، تقريبا يك و نيم بار دور زمين كشيده مي‌شوند.

در حالي كه سيستم‌هاي عامل سنتي مانند ويندوز 7 هم‌چنان فروش خوبي براي اين شركت دارند اما اين شركت با آمار فروش نااميدكننده براي سيستم عامل تلفن همراه ويندوز فون سون روبه‌رو بوده است.

 

نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 10:50 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
مايكروسافت به كاربران رايانه هشدار داد يك حفره امنيتي جديد در ويندوز شناسايي شده است.
 
شناسايي حفره‌ امنيتي جديد در ويندوز
 


مقامات مايكروسافت به كاربراني كه از سيستم عامل ويندوز در رايانه‌هاي خود استفاده مي‌كنند هشدار داد يك حفره امنيتي جديد در اين سيستم عامل شناسايي شده است.

مايكروسافت اعلام كرد: اين آسيب‌پذيري هم‌اكنون شناسايي شده و در تمامي نسخه‌هاي سيستم عامل ويندوز وجود دارد.

مقامات اين شركت اظهار كردند كه تاكنون سوءاستفاده‌اي از اين حفره امنيتي گزارش نشده است و تلاش مي‌شود اين نقص هرچه سريع‌تر برطرف شود.

 

نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 10:45 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
جست‌وجوي اطلاعات اشتراك‌گذاري فايل در گوگل با اقدامات جديد گوگل براي حذف همه نوع اشاره به تورنت‌ها از امكانات جست‌وجوي فوري و جست‌وجوي تكميل‌شونده‌ي خودكار، دشوار مي‌شود.
 
سانسور تقاضاهاي جست‌وجوي تورنت در گوگل
 


گوگل در ماه دسامبر اعلام كرد اقداماتي را براي حمايت بهتر از كپي‌رايت آنلاين انجام خواهد داد و وعده داده بود كه عباراتي كه با سرقت ديجيتالي مرتبط باشند ديگر در ويژگي جست‌وجوي تكميل‌شونده خودكار اين موتور جست‌وجو ظاهر نخواهند شد.

اگرچه اين اقدام ممكن است تلاشي براي مقابله با اشتراك‌گذاري فايل غيرقانوني باشد، اقدام دردسرسازي به‌ويژه براي فراهم كنندگان خدمات بيت تورنت خواهد بود زيرا اين شركت‌ها خاطرنشان كرده‌اند استفاده‌هاي قانوني بسياري براي تورنت‌ها وجود دارد.

البته در حال حاضر مي‌توان اطلاعات تورنت را در گوگل جست‌وجو كرد اما تقاضاهاي جست‌وجو ديگر به‌صورت خودكار تكميل نمي‌شوند، اما نتايج سانسور نشده‌اند.

 

نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 10:45 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
ايتنا- فیس‌بوک اعلام کرده است قصد دارد با ارائه دو روش جدید، امنیت خود را ارتقا دهد.
 
امنیت فیس بوک بالاتر می‌رود
 

به گزارش ايتنا، بزرگ‌ترین سایت شبکه اجتماعی در اینترنت، پس از آن‌که مدت کوتاهی صفحه متعلق به بنیان‌گذار این سایت یعنی مارک زاکربرگ هک شده بود، اینک اعلام می‌کند قصد دارد با ارائه دو روش جدید، امنیت خود را برای اعضا ارتقا دهد.

اولین اقدام امنیتی، یک اتصال HTTPS امن است که از اطلاعات کاربری اعضا در سرتاسر صفحات فیس‌بوک محافظت می‌کند. تا پیش از این، چنین محافظتی فقط برای صفحه ورود کاربری اعمال می‌شد؛ یعنی فقط در هنگامی که شخص عضو، نام کاربری و گذرواژه خود را وارد می کند. با استفاده از این راهکار امنیتی، سرقت گذرواژه و اطلاعات کاربری اعضا به ویژه در اتصال به اینترنت از طریق Wi-Fi به حداقل خواهد رسید.

دومین اقدام امنیتی، یک سیستم شناسایی مفهمومی اجتماعی (Social Captcha System) است که برای کاربرانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که گذرواژه خود را گم کرده‌اند. بر اساس این اقدام امنیتی، اگر کاربری گذرواژه خود را گم کرده باشد؛ برای اعلام این گذرواژه به او به جای پرسیدن یک سوال امنیتی که معمولا در سایت‌های دیگر به کار می‌رود، فیس‌بوک تصویر یکی از کسانی را که در سیاهه دوستان (Friend List) در صفحه کاربری او وجود دارد به کاربر نشان می دهد. اگر کاربر موفق به شناسایی چهره مورد نظر شد، مشخص می شود که صفحه مورد نظر واقعا به او تعلق دارد.

این اقدامات امنیتی موجب می‌شود صفحات شخصی کاربران فیس‌بوک کمتر مورد سوء استفاده قرار گیرد.

نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 10:40 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
بیش از ۱۵ روز است که شبکه اینترنت کشور علاوه بر مشکلات کندی قبل دچار مشکلات جدیدی شده است که باعث افت و نارضایتی مصرف کنندگان اینترنت گردیده است.
 
افزايش اختلال‌هاي اينترنتي در كشور
 


برخی از این اشکالات فنی و تخصصی عبارتند از:
۱. عدم امکان دسترسی به برخی از سایتهای ایرانی یا خارجی هاست شده در خارج یا داخل که بصورت زمانی و منطقه ای متغییر است. مثلا دسترسی به یک سایت از بعضی از رنج IP ها و یا حتی شهرها در بازه های زمانی مختلف بطور کامل مسدود می گردد.
۲. اختلال عملکرد در نرم افزارهای تحت وب : ارسال (submit) یک فرم در بخشی از یک نرم افزار دچار وقفه طولانی می شود و در حالت انتظار باقی می ماند اما با استفاده از پورت SSL و رمز نگاری مسیر ارتباطی تا سرور که قابل مداخله در مسیر تبادل اطلاعات نیست یا تغییر ISP در همان محل بر روی همان نرم افزار مشکل برطرف می گردد و فرم سریعا ارسال می گردد.
۳. قطع شدن مسیر ارتباطی بین دو IP در در داخل کشور که از پروتکل های امن و رمزنگاری شده برای ایجاد شبکه خصوصی مجازی داخلی استفاده می کنند.
۴. تغییر کلیدهای رمزنگاری شده SSL که بصورت منطقه‌ای و زمانی انجام می‌گردد و این امر امنیت تبادل اطلاعات و تجارت الکترونیکی را بشدت دچار ریسک نموده است.
۵. وجود اختلال Packet lost و یا کاهش پهنای باند از بعضی از نقاط در حین استفاده از برخی از سایت ها

قطعی و اشکالات مکرر اینترنت ایرانسل
در همين حال از شب گذشته مشترکان وایمکس ایرانسل نيز با مشکلات عدیده ای مواجه شده اند.
از شب گذشته مشترکان اینترنت ایرانسل با مشکلاتی مواجه شده و دسترسی آن ها به برخی سایت ها امکان پذیر نبوده است.
بنابر این گزارش، این عدم امکان دسترسی به برخی سایت ها باعث رنجش مشترکان ایرانسل شده است و جالب اینجاست که برخی مشترکان به برخی سایت ها دسترسی نداشته و قادر به مشاهده برخی سایت ها هستند که این موضوع در مناطق مختلف تهران متغیر و گاه برعکس است.
تماس مشترکان اینترنت وایمکس ایرانسل با پشتیبانی این شرکت نیز نتیجه ای در بر نداشته و این اشکالات اساسی همچنان ادامه دارد.

 

نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 10:35 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
به گفته يک کارشناس با پيگيري آدرس‌هاي اينترنتي شناسه‌دار مي‌توان به هويت فرد ارسال‌کننده داده‌ها پي برد که اين امر، فضاي امني در محيط سايبري ايجاد مي‌کند.
 
شناسايي هويت افراد با پيگيري آدرس‌هاي اينترنتي
 

محمد تمجيدي با اشاره به استفاده از دو نوع آدرس عددي و غيرعددي در اينترنت، اظهار کرد: آدرس‌هاي غيرعددي (URL) يا همان آدرس‌هاي مورد استفاده روزمره که به خاطر سپردن آن‌ها آسان است، در هنگام نقل و انتقال اطلاعات در شبکه، قابليت محاسبه‌پذيري ندارند و اين مساله يکي از ايرادهاي وارده به URLها است.

وي با بيان اين‌که macها و IPها از آدرس‌هاي عددي هستند، افزود: آدرس‌هاي mac سخت‌افزاري بوده و قابليت تغيير ندارند و درواقع همانند شماره سريال توسط کارخانه سازنده به دستگاه‌هاي فعال در شبکه اختصاص داده مي‌شود.

اين کارشناس تصريح کرد: mac آدرس‌ها، محدوده مشخصي دارند و هر کارخانه‌اي در محدوده مشخص شده‌اي مي‌تواند اين آدرس‌ها را به دستگاه‌ها اختصاص دهد. به همين خاطر از IP آدرس‌ها به‌جاي macها در شناسه‌دار کردن آدرس‌هاي اينترنتي استفاده مي‌شود.

وي IPها را آدرس‌هاي عددي ۳۲ بيتي متشکل از ۴ جزء ۸ بيتي عنوان کرد و گفت: IPها اعدادي هستند که توسط نقطه از هم جدا مي‌شوند و هنگام ارسال داده برروي تمام دستگاه‌ها به‌عنوان آدرس مبدا ثبت شده و درواقع هويت اصلي فرستنده، داده‌هايي است که از رايانه‌اي با اين آدرس ارسال مي‌شود.

تمجيدي افزود: IP آدرس‌ها در تمام بسته‌هايي که کاربر از اينترنت ارسال مي‌کند، ثبت مي‌شود و در هر زمان قابليت پي يري داشته و مشخص مي‌کند که ارسال‌کننده داده چه کسي بوده است.

وي شناسه‌دار شدن IP آدرس‌ها را ابزاري براي تشخيص هويت فرد استفاده‌کننده عنوان و خاطر نشان کرد: شناسه‌دار شدن IP آدرس‌ها ورودي‌هاي غيرمجاز را به شبکه تشخيص داده و از اين طريق مي‌توان فردي را که ورود غيرمجاز براي استفاده از اطلاعات داشته است، شناسايي كرد و مورد پيگيري قضايي قرار داد.

 

نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 10:30 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
تیم‌های متقاضی شرکت در ششمین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران ۲۰۱۱ تا ۱۴ بهمن ماه فرصت ثبت نام دارند.
 
آخرین مهلت ثبت نام مسابقات ربوکاپ 2011
 

 تیم‌های متقاضی شرکت در این دوره از مسابقات ربوکاپ ۲۰۱۱ می توانند با مراجعه به سایت اینترنتی www.Iranopen.ir.۲۰۱۱ ثبت نام کنند و گزارش فنی تیم‌شان را به مسئولان کمیته فنی مسابقات ارسال کنند.
 
مسئولان فنی مسابقات نیز از ۱۴ بهمن تا ۵ اسفند با بررسی گزارش‌های ارسالی، اسامی تیم های نهایی برای حضور در این مسابقات را اعلام خواهند کرد تیم‌های پذیرفته شده تا ۱۴ اسفند مهلت دارند ثبت نام نهایی خود را انجام دهند.

طبق این گزارش، روزهای ۱۶ و ۱۷ فروردین سال ۱۳۹۰ مرحله آماده سازی تیم‌ها و ۱۸ تا ۲۰ فروردین ۹۰ نیز زمان برگزاری ششمین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران ۲۰۱۱ خواهد بود. این مسابقات در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

 

نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 10:30 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
نقشه ساخت آنتي‌ويروس
 
سنجاي كتكار ، مدير ارشد فني، طراح و عضو هيات مديره شركت تكنولوژي‌هاي كوييك هيل مي‌باشد. براي روشن شدن بعضي از مسائل در مورد اين شركت امنيتي و بالاخص مباحث فني در زمينه ويروس و ضد ويروس جلسه مصاحبه اي با او برگزار كرديم.
 
سنجاي كتكار ، مدير ارشد فني، طراح و عضو هيات مديره شركت تكنولوژي‌هاي كوييك هيل
سنجاي كتكار ، مدير ارشد فني، طراح و عضو هيات مديره شركت تكنولوژي‌هاي كوييك هيل

 

برای خواندن به ادامه ی مطلب برید



ادامه مطلب ...
نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 10:25 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
معاون بررسي هاي فني و صدور پروانه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي (رگولاتوري)، گفت: نظام تعرفه گذاري خدمات مخابراتي بازنگري و اصلاح مي شود.
 
نظام تعرفه گذاري خدمات مخابراتي بازنگري مي شود
 


'لطف الله سبوحي'  با اشاره به ضرورت اصلاح نظام تعرفه گذاري خدمات مخابراتي، ‌اظهار داشت: نظام تعرفه گذاري بايد به گونه اي اصلاح شود كه در آن منافع اپراتورها و همينطور منافع مصرف كنندگان و مردم ديده شود.
وي افزود: بررسي هاي كارشناسي در مورد اصلاح نظام تعرفه گذاري خدمات مخابراتي شامل نحوه تعيين تعرفه مكالمه تلفن ثابت و همراه در سازمان تنظيم مقررات به پايان رسيده و نتايج اين بررسي اواخر امسال و يا اوايل سال آينده تقديم كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي خواهد شد.
سبوحي تاكيد كرد كه تصميم گيري در مورد اصلاح نظام تعرفه گذاري از اختيارات كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي است.
گفتني است كميسيون تنظيم مقررات بعنوان مرجع تعيين كننده نرخ مكالمه تلفن ثابت و همراه و قيمت اينترنت و ساير خدمات مخابراتي و ارتباطي از افراد زير تشكيل شده است:
الف- وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات (رئيس كميسيون).
ب- معاون وزير و رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي (دبير كميسيون).
ج- نماينده سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور با معرفي رئيس آن سازمان.
د – نماينده وزارت امور اقتصادي و دارايي با معرفي وزير امور اقتصادي و دارايي.
هـ- سه نفر صاجب نظر در امور توسعه اقتصادي، ارتباطات و يا فنآوري اطلاعات كه با پيشنهاد وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با تصويب هيات وزيران براي مدت ۴ سال انتخاب مي شوند.
سبوحي در ادامه با اشاره به زيان ده بودن شركت مخابرات ايران از محل خدمات تلفن ثابت گفت: مخابرات بدنبال افزايش تعرفه مكالمه تلفن ثابت است و در اين مورد پيشنهاداتي نيز به كميسيون تنظيم مقررات ارسال كرده است.
وي افزود: افزايش تعرفه مكالمه تلفن ثابت منتفي نشده است ولي به طور قطع امسال شاهد افزايش در اين زمينه نخواهيم بود.
هم اكنون قيمت يك پالس مكالمه تلفن ثابت ۷/۴۴ ريال است.
مديرعامل شركت مخابرات ايران در روزهاي پاياني سال ۱۳۸۸ طي گفت و گويي اعلام كرد كه نرخ فعلي مكالمه تلفن ثابت ۷۵ درصد كمتر از قيمت تمام شده هر دقيقه مكالمه است. 

صابر فيضي در اين گفت وگو خاطرنشان كرده بود كه شركت مخابرات ايران براي هر دقيقه مكالمه مشتركان با تلفن ثابت ۷۶ ريال هزينه مي كند ولي آن را به قيمت ۴۵ ريال به مشتركان عرضه مي كند.
به گفته ي مديرعامل شركت مخابرات، در برنامه پنجساله چهارم توسعه مقرر شده بود كه سالانه ۱۰ درصد به قيمت مكالمه با تلفن ثابت اضافه شود كه دولت نهم اين بخش از قانون برنامه چهارم را لغو و از اجراي آن جلوگيري كرد؛ به اين ترتيب طي شش سال گذشته، قيمت مكالمه تلفن ثابت افزايش نداشته و ثابت بوده است.

 

نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 10:5 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

جعبه کیس های خارق العاده

جعبه کیس های خارق العاده

جعبه کیس های خارق العاده

جعبه کیس های خارق العاده

جعبه کیس های خارق العاده

جعبه کیس های خارق العاده

نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 9:5 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
ايتنا - میزان فروش کتاب‌های الکترونیک در سایت آمازون از میزان فروش کتاب‌های چاپی در این سایت فراتر رفت.
 
فروش کتاب‌ الکترونیک در آمازون بيش‌تر از کتاب‌ چاپی
 

سایت اینترنتی آمازون (Amazon.com) که به عنوان بزرگترین سایت فروش اینترنتی کتاب به شما می رود، در ماه اول سال ۲۰۱۱ یک رکورد بی سابقه را اعلام کرده و باید گفت رویای غلبه کتاب‌های الکترونیک (e-books) بر کتاب‌های چاپی به تحقق پیوسته است.
 
به گزارش ايتنا، آمازون اعلام کرده است که از اول ماه ژانویه به ازای هر ۱۰۰ کتاب چاپی فروخته شده، ۱۱۵ کتاب الکترونیک برای دستگاه کتاب‌خوان Kindle در سراسر جهان فروخته شده است؛ که البته این میزان فروش کتاب‌های الکترونیک برای خود آمریکا سه برابر کتاب‌های چاپی بوده است.

گرچه آمازون به میزان دقیق تعداد کتاب‌های فروخته شده اشاره‌ای نکرده است اما بعضی از گزارشات میزان فروش کتاب‌های الکترونیک را برای دستگاه کتاب‌خوان Kindle و یا سایر دستگاه‌هایی که قابلیت خواندن کتاب‌های الکترونیک را دارند تا ۸ میلیون عدد در سال ۲۰۱۰ برآورد نموده‌اند.

بر اساس همین گزارشات، علاقه‌مندان کتاب‌های الکترونیک، حدود ۱ میلیارد دلار برای خرید این نوع از کتاب‌ها در سال ۲۰۱۰ خرج کرده‌اند و این میزان برای سال ۲۰۱۱ تا رقم ۱.۲ میلیارد دلار نیز افزایش پیدا خواهد کرد. این پیش‌بینی‌ها تا جایی است که ادعا می‌شود تا سال ۲۰۱۴ نیمی از کل کسب و کار دنیای کتاب به کتاب‌های الکترونیک اختصاص خواهد یافت.

نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 9:0 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

جعبه کیس های خارق العاده

جعبه کیس های خارق العاده

جعبه کیس های خارق العاده

جعبه کیس های خارق العاده

جعبه کیس های خارق العاده

جعبه کیس های خارق العاده

 

نظرات (0)
چهار شنبه 11 / 11 / 1389برچسب:, :: 8:5 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
درباره وبلاگ

سلام به همه ی دوستان عزیزم در اینجا همه چیز محیاست.امیدارم ساعتی خوب وخوشی رو در وبلاگم بگذرانید.از شما طالبم که ما رو از پیشنهاد و نظر هاو انتقادات خود دریغ نکنید.دوستان عزیز هر نوع درخواستی دارید در قسمت نظرها بنویسید تا سریعآ انجام و در وبم بذارم.این وب همیشه اپدیت میشه امیدوارم بهره کافی رو از این مطالب ببرید.دوستان عزیز این وب بنا بر درخواست های شما عزیزان میباشد پس ما رو از نظرها پیشنهاد ها و انتقادات خود دریغ نفرمائید.ما رو در این امر مهم یاری فرمائید. با تشکر ادمین وب: کریم خانی 09148116614
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان farhang.it و آدرس farhang.it.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 91
بازدید هفته : 1
بازدید ماه : 137
بازدید کل : 23939
تعداد مطالب : 303
تعداد نظرات : 70
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


كدهای جاوا وبلاگ

قالب وبلاگ