farhangfun
welcom to weblog fun

مهر- ارائه اولین تبلت ویژه کودکان این نگرانی را بر انگیخته است که شاید چنین ابزارهایی منجر به اعتیاد شدید کودکان به تکنولوژی شود زیرا این تبلت برای آنها جعبه ای سحرآمیز است که به جهانی از بازیها و عروسکها ارتباط دارد.
وابسته شدن لحظه به لحظه کودکان به تکنولوژی پدیده ای غیر قابل انکار است و چنین وابستگی می تواند به وجود آمدن نسلی از کودکانی شود که در خواندن، نوشتن و سخن گفتن درست دچار مشکل و اختلال خواهند بود.
"آریک سیگمن" از اعضای انجمن سلطنتی پزشکی در حین اعلام عرضه تبلتهای ویژه کودکان به نام InnoTab درباره نسل آینده کودکان معتاد به تکنولوژی هشدار داد. این تبلت که ویژه کودکان چهار تا 9 ساله ساخته شده در تلاش است از محبوبیت تبلتهای اپل در میان نسل جوان برای افزایش محبوبیت خود استفاده کند.
InnoTab تلبتی پنج اینچی و رنگی است که در آن سیستم پخش موسیقی و نرم افزارهای ویژه کودکان گنجانده شده است. انتظار می رود این تبلت 80 دلاری در روزهای سال نوی میلادی در لیست پرفروش ترینها قرار بگیرد.
با این همه سیگمن هشدار می دهد که کودکان در حال حاضر و بدون دردست داشتن چنین ابزارهایی نیز نشانه ها و علائم اختلالی به نام بی توجهی به جهان اطراف را از خود بروز می دهند. به گفته وی تعامل برقرار کردن با انسانهای واقعی، نگاه کردن به چهره پدرها و مادرها و درک کردن حالتهای صورت و صدای آنها و همچنین برقراری ارتباط چشمی برای کودکان امری مطلقا ضروری است اما در صورتی که کودکان در چنین شرایطی قرار نگیرند، نمی توانند درست صحبت کردن و نحوه تاثیر گذاری بر روی دیگران را بیاموزند.
دیگر متخصصان در زمینه کودکان نیز باور دارند این تکنولوژی می تواند خواندن، نوشتن و صحبت کردن را برای کودکان دشوارتر سازد اما از سویی دیگر روانشناس آموزشی "کایرن کولن" معتقد است ابزاری مانند این تبلت می تواند کودکان را برای مواجه شدن با جهانی مملو از رسانه های متنوع آماده سازد.
بر اساس گزارش دیلی میل، برخی از خانواده ها نیز باور دارند با به کار گرفتن برنامه های کودکانه مانند نقاشی و ایجاد محدودیت زمانی در استفاده از چنین ابزارهایی می توان توانایی های کودکان در برخی از زمینه ها از قبیل هماهنگی دستها و چشمها را بهبود بخشید.
 

دو شنبه 21 / 3 / 1390برچسب:, :: 12:30 قبل از ظهر :: نويسنده : karimkhani

محققان دانشگاه «اوپن» امیدوارند ناسا از پروژه تحقیقاتی آن‌ها با هدف ارسال قایقی روباتیک به منظور بررسی احتمال وجود حیات در زیر سطح قمر تایتان پشتیبانی کند.

 
ارسال قایقی روباتیک به بزرگترین قمر زحل


به گزارش ایتنا به نقل از مهر، مهندسان فضایی در تلاشند با ساخت اولین قایق فرازمینی، آن را راهی تایتان، بزرگ‌ترین قمر زحل کرده و بر روی دریای «لیگیا مر»، دریایی از متان و اتان شناور کنند.

این قایق روباتیک برای چندین ماه بر روی این دریای فرازمینی شناور شده و به اکتشاف در خطوط ساحلی، بررسی شدت وزش باد و امواجی که ساحل را در هم می‌کوبند خواهد پرداخت.

به گفته محققان محاسبات نشان می‌دهند امواج در دریای تایتان نسبت به امواج دریاهای زمین بسیار بزرگ‌تر هستند اما سرعت کمتری دارند و همین ویژگی تایتان را به نقطه مناسب قایق سواری در سامانه خورشیدی تبدیل کرده است. تنها مشکل موجود، مشکل درجه حرارت هوا، برابر منفی ۱۸۰ درجه سلسیوس است، اما به جز این مشکل، تایتان یکی از بهترین نقاط برای قایق سواری فرازمینی است.

 

damin:بقیه در ادامه ی مطلب کلیک کنید.



ادامه مطلب ...
شنبه 27 / 2 / 1390برچسب:, :: 3:38 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

فیلم پر فروش تایتانیک به صورت سه بعدی ارائه خواهد شد.

فیلم تایتانیک سه بعدی می شود

ايتنا،با نزدیک شدن به صدمین سالگرد غرق شدن کشتی تایتانیک – حادثه‌ای که فیلم عظیم تایتانیک بر اساس آن ساخته شده بود – خبر از تبدیل نسخه دو بعدی به نسخه سه بعدی این فیلم نیز به گوش می رسد. 

جیمز کامرون، کارگردان این فیلم که یکی از برجسته ترین چهره ها در صنعت فیلم‌سازی سه بعدی است شخصاً در ارائه نسخه سه بعدی این فیلم شرکت خواهد داشت.

این فیلم به مدت دوازده سال عنوان پر فروش‌ترین فیلم تاریخ سینما را از آن خود داشت و فقط فیلم دیگری از کارگردان همین فیلم توانست رکورد آن را بشکند. 

فیلم آواتار به عنوان مشهورترین فیلم سه بعدی دنیا، توانست با رکورد افسانه‌ای خود به فروشی بیش از دو میلیارد و هفتصد میلیون دلار در سراسر دنیا دست پیدا کند. رکوردی که شکستن آن بسیار سخت به نظر می‌رسد.

چندین فیلم پرفروش سال‌های اخیر نیز نسخه‌های سه بعدی خود را ارائه داده بودند که از نظر کامرون این نسخه‌های سه بعدی چنگی به دل نمی‌زنند. حال باید دید این کارگردان مشکل پسند چطور بعد سوم را به فیلم خود اضافه خواهد کرد.

سه شنبه 17 / 11 / 1389برچسب:, :: 12:15 قبل از ظهر :: نويسنده : karimkhani
کارگاه آموزشي تحليل فرآيندهاي سازماني با رويکرد مکانيزاسيون توسط دوره آموزشي گروه تخصصي تحليل كسب و كار انجمن انفورماتيک ايران برگزار مي‌شود.

 زمان برگزاري اين كارگاه پنجشنبه و جمعه ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه و ۵ اسفند ماه است و اين۳ روز شامل ۲ روز تئوري و يک روز اجراي پروژه است.

گفتني است؛ امروزه با گسترش فرآيندهاي سازماني و افزايش پيچيدگي نيازمندهاي يك سازمان نقش تحليگر فرايندهاي سازماني كه يكي از نقش‌هاي موجود در حوزه تحليل كسب وكار مي‌باشد از اهميت زيادي برخوردار شده و در اين كارگاه آموزشي شركت‌كنندگان با مسووليت‌هاي اين نقش و وظايف و ورودي و خروجِي‌هاي در حين تحليل فرايندهاي يك سازمان بويژه از بعد مكانيزاسيون مطرح است آشنا مي شوند.

هدف از برگزاري اين كارگاه، آموزشي آشنايي كامل شركت‌كنندگان با مفاهيم موجود در تحليل فرايندهاي سازماني مي باشد در اين دوره افراد در نقش تحليلگر فرايند سازماني با فرايندها ورودي و خروجي‌هاي لازم در تحليل فرايندهاي سازماني آشنا شده واز نزديك در قالب اجراي تمرين‌هاي فردي و گروهي مراحل لازم را تجربه كرده و تا مرحله انتقال اطلاعات براي شناخت نيازمندي‌هاي نرم افزاري پيش خواهند رفت.

 

دو شنبه 16 / 11 / 1389برچسب:, :: 4:45 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

صفحه قبل 1 صفحه بعد

درباره وبلاگ

سلام به همه ی دوستان عزیزم در اینجا همه چیز محیاست.امیدارم ساعتی خوب وخوشی رو در وبلاگم بگذرانید.از شما طالبم که ما رو از پیشنهاد و نظر هاو انتقادات خود دریغ نکنید.دوستان عزیز هر نوع درخواستی دارید در قسمت نظرها بنویسید تا سریعآ انجام و در وبم بذارم.این وب همیشه اپدیت میشه امیدوارم بهره کافی رو از این مطالب ببرید.دوستان عزیز این وب بنا بر درخواست های شما عزیزان میباشد پس ما رو از نظرها پیشنهاد ها و انتقادات خود دریغ نفرمائید.ما رو در این امر مهم یاری فرمائید. با تشکر ادمین وب: کریم خانی 09148116614
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان farhang.it و آدرس farhang.it.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 15
بازدید هفته : 24
بازدید ماه : 21
بازدید کل : 23823
تعداد مطالب : 303
تعداد نظرات : 70
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


كدهای جاوا وبلاگ

قالب وبلاگ