farhangfun
welcom to weblog fun
کارگاه آموزشي تحليل فرآيندهاي سازماني با رويکرد مکانيزاسيون توسط دوره آموزشي گروه تخصصي تحليل كسب و كار انجمن انفورماتيک ايران برگزار مي‌شود.

 زمان برگزاري اين كارگاه پنجشنبه و جمعه ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه و ۵ اسفند ماه است و اين۳ روز شامل ۲ روز تئوري و يک روز اجراي پروژه است.

گفتني است؛ امروزه با گسترش فرآيندهاي سازماني و افزايش پيچيدگي نيازمندهاي يك سازمان نقش تحليگر فرايندهاي سازماني كه يكي از نقش‌هاي موجود در حوزه تحليل كسب وكار مي‌باشد از اهميت زيادي برخوردار شده و در اين كارگاه آموزشي شركت‌كنندگان با مسووليت‌هاي اين نقش و وظايف و ورودي و خروجِي‌هاي در حين تحليل فرايندهاي يك سازمان بويژه از بعد مكانيزاسيون مطرح است آشنا مي شوند.

هدف از برگزاري اين كارگاه، آموزشي آشنايي كامل شركت‌كنندگان با مفاهيم موجود در تحليل فرايندهاي سازماني مي باشد در اين دوره افراد در نقش تحليلگر فرايند سازماني با فرايندها ورودي و خروجي‌هاي لازم در تحليل فرايندهاي سازماني آشنا شده واز نزديك در قالب اجراي تمرين‌هاي فردي و گروهي مراحل لازم را تجربه كرده و تا مرحله انتقال اطلاعات براي شناخت نيازمندي‌هاي نرم افزاري پيش خواهند رفت.

 

دو شنبه 16 / 11 / 1389برچسب:, :: 4:45 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
پنچمین همایش ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات تحت عنوان "رگولاتوری" روز یکشنبه هفدهم بهمن ماه با حضور متخصصان و مسئولان حوزه ICT و اپراتورها در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.

 اولین محور مقالات ارائه شده در این همایش "رگولاتوری و حقوق مخاطبان" است که موضوعات آن عبارت از قرارداد مشترکان، رضایت‌مندی مشتریان، اینترنت در خانواده، ارزیابی رفتار و انتظار مشتریان بوده و " رگولاتوری، قوانین و مقررات" با موضوعات تبیین مقررات، آسیب‌شناسی حقوقی، شاخص‌های نظارتی و ملاحظات حقوق مردم در قانون‌گذاری به عنوان دومین محور همایش مزبور اعلام شده است.

سومین محور پنجمین همایش ملی ICT تحت عنوان "رگولاتوری، توسعه و اقتصاد" با موضوعاتی همچون تعرفه خدمات، USO، برنامه‌های آینده، اقتصادی کردن سرویس‌ها در کشور، چالش‌های آینده، تخمین نیاز بازار و سرمایه گذاری‌ خارجی تعریف شده و "رگولاتوری، استانداردها و خدمات" با موضوعاتی همچون تهدیدات سایبری و نقش رگولاتوری، انتقال دانش، کیفیت خدمات، استاندارد سازی مطلوب، امنیت ارتباطات، روش‌های صدور پروانه جدید، تأیید نمونه تجهیزات مخابراتی و پایش طیف چهارمین محور همایش را به خود اختصاص داده است.

۴۸ مقاله توسط متخصصان و صاحب نظران در موضوعات مختلف "رگولاتوری" به دبیرخانه دائمی این همایش ارسال شده که نشان از اهمیت و جایگاه مهم رگولاتوری در حوزه ICT دارد.

بنا به گفته مسئولان همایش ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات، کمیته علمی همایش مقالات ارائه شده را به صورت دقیق داوری کرده و در نهایت هفت مقاله برتر انتخاب و در روز همایش ارائه می‌شود. در پایان این همایش یک روزه که با همکاری سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی انجام می‌شود نیز میزگرد رگولاتوری با حضور مسئولان ارشد این سازمان برگزار خواهد شد.
 

دو شنبه 16 / 11 / 1389برچسب:, :: 4:35 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
کهکشان مرکز رسمی و انحصاری آموزش هواوی در ایران شد.
 

کهکشان مرکز رسمی و انحصاری آموزش هواوی در ایران

موسسه کهکشان با دارا بودن سال‌ها تجربه فعالیت آموزشی در ایران و داشتن مرکز آموزش تخصصی و استاندارد و همچنین سابقه همکاری با برندهای معتبر جهانی، به زودی فراخوان برگزاری دوره‌های آموزشی هواوی را منتشر و نسبت به جذب دانشجو اقدام خواهد نمود.

در پایان دوره‌ها نیز افرادی که مراحل ارزیابی هواوی را با موفقیت پشت سر بگذارند با حقوق و سمت‌های بسیار مناسب در شرکت هواوی استخدام می‌گردند و آینده شغلی متخصصان آموزش دیده تضمین می‌شود.

بهناز آریا، مدیر آموزش موسسه با اشاره به تجهیز چند لابراتوار ویژه با محصولات هواوی گفت: آزمایشگاه هواوی در موسسه کهکشان نور با محصولات تخصصی شرکت تجهیز شده و پس از پایان یافتن دوره آموزشی مدرسان کهکشان در کشور چین، دوره‌های عمومی در اسفند ماه جاری آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به سهم بالایی که شرکت هواوی از بازار مخابرات ایران دارد تصریح کرد: با توجه به توسعه روزافزون به کارگیری محصولات هواوی در ایران، نیاز به نیروهای آموزش دیده و متخصص آشنا به این محصولات به شدت احساس می‌گردد که کهکشان نیز در همین راستا همکاری انحصاری خود را با این شرکت آغاز نموده است.

در همین رابطه علی عباس‌نژاد، مدیرعامل موسسه کهکشان نور نیز با اشاره به فضای آموزشی جدید موسسه اظهار داشت: ساختمان جدید موسسه کهکشان که می‌توان آن را هوشمندترین ساختمان آموزش آی‌تی در ایران دانست، به زودی پذیرای نخستین گروه از دانشجویان دوره‌های هواوی خواهد بود.

وی در بیان ویژگی‌های ممتاز این فضای آموزشی جدید افزود: ساختمان جدید موسسه کهکشان ضمن دارا بودن مولفه‌های کنترلی ساختمان‌های هوشمند، مواردی از قبیل کنترل هوشمند حضور و غیاب، کنترل هوشمند وسائل کمک آموزشی در کلاس، کنترل هوشمند تردد، فضای مطلوب آموزشی، فضای مطلوب مطالعه، سیستم‌های مانیتورینگ، لابراتوارهای مجهز و بسیاری امکانات تخصصی دیگر را نیز در خود جای داده است.

مدیرعامل موسسه کهکشان نور در مورد ایجاد زمینه جدید همکاری با شرکت هواوی نیز معتقد است: باتوجه به آنکه بسیاری از زیرساخت‌های مخابراتی کشور با محصولات هواوی تجهیز شده‌اند، مایه مباهات کهکشان است که متخصصان ایرانی در ایران و در یکی از موسسات آموزشی ایرانی موفق به گذراندن دوره‌ها می‌شوند.

این امر هم موجب هدرنرفتن سرمایه ملی و هم موجب انتقال دانش فنی به کشور می‌گردد. گفتنی است هم اکنون امکان ثبت‌نام در دوره‌های هواوی موسسه کهکشان نور (www.kahkeshan.com) وجود دارد و پس از برگزاری دوره و شرکت در آزمون رسمی، به پذیرفته شدگان مدرک بین‌المللی هواوی اعطا می‌گردد.

دوره‌های مذکور تحت عناوین HCDA و HCDP با تمرکز بر مباحث بنیادی شبکه، مباحثی در زمینه شبکه‌های WAN، پروتکل‌های ارتباطی، مسیریابی، شبکه‌های مجازی و امنیت شبکه را آموزش می‌دهند.

درباره کهکشان نور
موسسه کهکشان نور، مرکز آموزش‌های پیشرفته امنیت اطلاعات و شبکه و دوره‌های تخصصی مهندسی IT، ارائه دهنده راهکارهايی جهت توانمند ساختن افراد و موسسات در استفاده بهينه از تکنولوژی نوين دنيای امروز می‌باشد.

ارائه دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی تخصصی و مهندسی از جمله مايکروسافت، سيسکو، کامپتيا، لینوکس، امنيت شبکه و اطلاعات و استانداردهای مدیریت فناوری اطلاعات، ارائه کتب تخصصی IT و برگزاری آزمون‌های بین‌المللی از جمله فعالیت‌های شاخص دپارتمان آموزش این موسسه است.

همچنین شرکت کهکشان مشاور ایمن با تمرکز بر ارائه مشاوره در امنيت اطلاعات و شبکه و پياده‌سازی سيستم‌های جامع امنيت اطلاعات و شبکه از جمله شرکت‌های تخصصی و مطرح در این زمینه در کشور می‌باشد.

 

 

دو شنبه 16 / 11 / 1389برچسب:, :: 4:30 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

IBM اعلام كرد كه تبلت و تلفن‌هاي هوشمند به اصلي‌ترين محصولات اين شركت تبديل خواهند شد.

 

تبلت و تلفن هوشمند اولويت اصلی IBM
 

يكي از مقامات IBM اظهار كرد: ‌با توجه به رشد فزاينده استقبال از تبلت، تلفن همراه كه داراي سيستم عامل شركت گوگل هستند، IBM درصدد است اين محصولات را در اولويت خط توليد خود قرار دهد.

وي اظهار كرد: هم اكنون در آمريكا و انگليس تبلت‌ها و تلفن‌هاي هوشمند داراي سيستم اندرويد با استقبال چمشگيري مواجه شده‌اند.

IBM هم‌اكنون برنامه‌هايي براي محصولات اپل، بلك‌بري و محصولات داراي سيستم اندرويد و سيمبين عرضه مي‌كند.

دو شنبه 16 / 11 / 1389برچسب:, :: 4:23 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

 محصول جدید Pioneer Computers از معدود رایانه‌های لوحی است که باسیستم عامل Windows ارایه می‌شود.

تبلت DreamBook ePad L11 HD
 

تبلت DreamBook ePad L۱۱ HD با سیستم عامل Windows ۷ ارایه شده است. این رایانه لوحی محصولی از Pioneer Computers است و از پردازنده Intel Atom N۴۵۰ با حداکثر قدرت کلاک ۱.۶۶GHz ، دوربین ۱.۳ مگاپیکسلی و GPS برخوردار است.

این تبلت، از گرافیک Nvidia Ion۲ GT۲۱۸M (با ۵۱۲ مگابایت حافظه) استفاده می کند و از قدرت بالایی در پردازش‌های گرافیکی بهره می‌برد.

این رایانه لوحی با ظرفیت‌های ۱۶، ۳۲ و ۶۴ گیگابایت عرضه می‌شود که با استفاده از کارت حافظه های SD/SDHC می توان این مقدار را اضافه نمود.
 
سیستم WiFi از نوع ۸۰۲.۱۱b/g/n، بلوتوث ۲.۱ به همراه EDR، درگاه USB ۲.۰ و خروجی HDMI و نیز قابلیت اتصال به شبکه ۳G (انتخابی) از ویژگی‌های دیگر ePad L۱۱ است.

DreamBook ePad L۱۱ HD قرار است ماه سپتامبر امسال عرضه شود و قیمت پایه آن ۶۴۲ دلار خواهد بود.

دو شنبه 16 / 11 / 1389برچسب:, :: 4:20 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از رونمایی دو ماهواره فجر و رصد در ایام دهه فجر خبر داد و گفت: زمان پرتاب این ماهواره‌ها به زودی اعلام خواهد شد.
 
فجر و رصد آماده پرتاب
 


احمد وحیدی با اشاره به پروژه‌های ماهواره‌ای کشور افزود: در حال حاضر ماهواره‌هایی را در دستور کار قرار دادیم که در موعد مقرر پرتاب خواهند شد.

وی همچنین افزود: دو ماهواره فجر و رصد در ایام دهه فجر رونمایی می‌شوند. زمان پرتاب این دو ماهواره متعاقباً اعلام می شود.

وی همچنین به حمایت‌های وزارت دفاع از برگزیدگان جشنواره بین‌المللی خوارزمی اشاره کرد و ادامه داد: برنامه‌های متنوعی در حوزه تحقیقات و فناوری و اجرای پروژه‌های کلان در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد که این نشان دهنده عزم جدی این وزارتخانه برای حمایت از پروژه‌های علمی است.

وحیدی همچنین تبدیل ایده به محصول را از اولویت‌های این وزارتخانه ذکر کرد و یادآور شد: در این راستا برنامه‌هایی که در این وزارتخانه‌ها اجرایی می‌شود در راستای تبدیل ایده به محصول خواهد بود.

 

دو شنبه 16 / 11 / 1389برچسب:, :: 4:5 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
موزيلا در حال برنامه‌ريزي براي انتشار حداقل دوازدهمين نسخه آزمايشي بتاي فايرفاكس ۴ پيش از انتشار نسخه نهايي اين مرورگر است.
 
تاخير مجدد در ارائه نسخه نهايي فايرفاكس 4
 

اين خبر توسط مدير انتشار فايرفاكس منتشر شد كه در يك پست وبلاگ اعلام كرد يك نسخه ديگر در ادامه نسخه آزمايشي شماره ۱۱ فايرفاكس ۴ پيش از انتشار برنامه نهايي منتشر مي شود.

انتشار جزييات بيشتر از برنامه ريزي اخير فايرفاكس نشان مي دهد نسخه آزمايشي شماره ۱۱ ممكن است هفته آينده منتشر شود و اينكه نسخه جديد احتمالا آخرين نسخه پيش از رسيدن اين مرورگر به مرحله انتشار نهايي باشد.

اين خبر براي بسياري از كساني كه اميدوار بودند نسخه نهايي فايرفاكس ۴ بزودي از راه مي‌رسد، نااميدكننده است. نسخه آزمايشي نهم فايرفاكس ۴ در ماه دسامبر و با اين احتمال كه آخرين نسخه آزمايشي خواهد بود، منتشر شد.

با اين همه پيشرفت ساخت اين برنامه به دنبال گزارش خطاهايي كه شامل خطا در سرويس هات ميل مي شود، كند بوده است.

مرحله بتا براي فايرفاكس در ماه مي و با انتشار نخستين نسخه آزمايشي بتاي فايرفاكس ۴ توسط بنياد موزيلا آغاز شد.

اين مرورگر افزايش كارآمدي و سرعت هاي بارگذاري را بويژه با سازگاري با برنامه هاي آژاكس و كد HTML۵ وعده داده است. بهبودهاي تحسين شده ديگر شامل طراحي رابط كاربري جديد و كنترل هاي يكپارچه هستند.
دو شنبه 16 / 11 / 1389برچسب:, :: 4:0 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
بر اساس نتايج يك بررسي ۳۲ درصد از آمريكايي‌ها اعتراف كرده‌اند كه از شبكه‌هاي بي سيم واي فاي همسايه‌هاي خود بدون كسب اجازه و اطلاع آنها استفاده مي‌كنند.

 بي توجهي مردم و عدم تعيين كلمات عبور براي شبكه‌هاي واي – فاي موجب مي‌شود تا ديگران هم بدون كسب اجازه بتوانند از اين شبكه ها استفاده كنند. 

جالب آنكه ميزان اين نوع استفاده در سال ۲۰۰۸ معادل ۱۸ درصد بوده و در عرض دو سال تقريباً دو برابر شده است كه اين مساله زنگ‌هاي خطر را در آمريكا به صدا درآورده است. 

كارشناسان هشدار مي‌دهند كه بي توجهي در اين زمينه مي‌تواند مشكلات جدي به بار آورد و امنيت كاربران شبكه‌هاي بي سيم را دچار مشكل كند. 

سرقت كلمات عبور، نصب نرم افزار براي بررسي فعاليت‌هاي آنلاين كاربران و جاسوسي در مورد آنها تنها برخي از سوءاستفاده‌هايي است كه ممكن است از شبكه‌هاي بي سيم ناايمن به عمل آيد. 

متخصصان مي‌گويند ناامني شبكه‌هاي بي سيم عمومي هم مشكل ديگري است كه كاربران بايد به آن توجه داشته باشند و در هنگام اتصال به اين شبكه‌ها حتي الامكان از وارد كردن كلمات عبور خودداري كنند.

 
دو شنبه 16 / 11 / 1389برچسب:, :: 4:0 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

همان طور كه از قبل پيش بيني شده بود با واگذاري دو بلوك باقي مانده در آدرس‌هاي IPV۴ به مركز منطقه‌اي ثبت آدرس اينترنتي در منطقه آسيا – اقيانوسيه ديگر هيچ آدرس IP در نسخه چهارم براي واگذاري وجود ندارد.

آدرس‌هاي اينترنتي در IPV4 تمام شد
 


طي چند ماه آينده آدرس‌هاي باقيمانده توسط اين مراكز بين اپراتورها و عرضه‌كنندگان خدمات توزيع مي‌شود.

برخي معتقدند اين يكي از مهمترين رويدادها در تاريخ استفاده از اينترنت است.

توسعه تلفن‌هاي متصل به اينترنت، سيستم‌هاي قرائت گر الكترونيك و ساير تجهيزات باعث شده است كه روند كاهش آدرس‌هاي IPV۴ و متعاقبا روند استقبال از نسخه‌ بعدي آدرس‌هاي الكترويكي (IPV۶) تسريع يابد.

در اين نسخه جديد از يك سيستم مدرن شماره‌گذاري استفاده مي‌شود و ظرفيت بسيار بيشتري براي واگذاري آدرس‌هاي اينترنتي وجود دارد.

دو شنبه 16 / 11 / 1389برچسب:, :: 2:40 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

گروه هکری Anonymous برخی از سایت های دولتی مصر را مورد حمله قرار داد.

حمله هکرها به سایت‌های دولتی مصر
 
 

 به دنبال ناآرامی های اخیر در مصر و پس از بازگشت اینترنت به این کشور، یک گروه هکری، سایت های دولتی این کشور را مورد حمله قرار داد. این گروه هکری موسوم به Anonymous، برخی از سایت های مهم مصر از جمه سایت وزارت کشور را مورد حمله هایی از نوع distributed denial of service - DDoS قرار داد.

سخنگوی این گروه هکری در مصاحبه با New York Times، هدف این گروه از این اقدام را همصدایی با مردم مصر اعلام کرده است. در این حمله، جملاتی در حمایت از مردم مصر خطاب به حسنی مبارک در این سایت ها درج شده است.

این گروه، ماه گذشته نیز بعضی از وبسایت های دولتی تونس و سایت بورس این کشور را مورد حمله قرار داده بود.

یکی دیگر از نمونه های حملات اینترنتی سیاسی در چند ماه اخیر، حمله به سایت های تراکنش الکترونیک پول از جمله Visa، MasterCard، Amazon و PayPal است. دلیل این حمله این بوده است که این سایت ها، مانع از واریز کمک های مالی دوست داران جولیان آسانژ، مؤسس سایت WikiLeaks در حمایت از او شده بودند. پس از دستگیری حمله کنندگان به این سایت ها توسط پلیس انگلیس، گرو هکری Anonymous، اقدام پلیس در دستگیری این افراد را محکوم کرده بود.

دو شنبه 16 / 11 / 1389برچسب:, :: 10:37 قبل از ظهر :: نويسنده : karimkhani
درباره وبلاگ

سلام به همه ی دوستان عزیزم در اینجا همه چیز محیاست.امیدارم ساعتی خوب وخوشی رو در وبلاگم بگذرانید.از شما طالبم که ما رو از پیشنهاد و نظر هاو انتقادات خود دریغ نکنید.دوستان عزیز هر نوع درخواستی دارید در قسمت نظرها بنویسید تا سریعآ انجام و در وبم بذارم.این وب همیشه اپدیت میشه امیدوارم بهره کافی رو از این مطالب ببرید.دوستان عزیز این وب بنا بر درخواست های شما عزیزان میباشد پس ما رو از نظرها پیشنهاد ها و انتقادات خود دریغ نفرمائید.ما رو در این امر مهم یاری فرمائید. با تشکر ادمین وب: کریم خانی 09148116614
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان farhang.it و آدرس farhang.it.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 87
بازدید دیروز : 112
بازدید هفته : 87
بازدید ماه : 1132
بازدید کل : 24934
تعداد مطالب : 303
تعداد نظرات : 70
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


كدهای جاوا وبلاگ

قالب وبلاگ